Cliffhangern

Orka mera-Anna kallade mitt förra inlägg en cliffhanger. Och det är skittrist att hålla inne på hemligheter. Så därför skriver jag ut min plan nu. Planen innehåller en del frågetecken men det är där ni kommer in i bilden. Bloggläsare är kunniga människor, och kanske ni sitter inne på svaret till min fråga.

River upplyste mig om att Sportlife ingår i Klubb Sverige. Jag vet att gymmet som Grabben tränar på (när han väl tränar) i Halmstad också är medlem i Klubb Sverige. Då tänkte jag att det måste ju finnas några benefits för en medlem genom detta gymnätverk. Tjejen på Halmstadgymmet sa att förutom fri träning på sitt ”hemmagym” kan man antingen träna 20 gånger på ett annat Klubb Sverigegym, eller så får man typ 30 dagar (i streck) med fri träning på ett annat Klubb Sverigegym, vid 1 eller 2 tillfällen. Den lösningen skulle kunna vara ett bra alternativ – beroende på det där med ”hemmagym”.

Jag kan omöjligt ha ETT gym som hemmagym. Däremot är det fullt möjligt att ha Sportlifekedjan som hemmagym. Så om någon Sportlifesäljare läser detta – hur funkar det? Om hela Sportlifekedjan är ”hemmagym” så gör jag slut med SATS. Om bara en Sportlifeanläggning kan vara ”hemmagym”, så fortsätter jag på SATS.

Här sitter jag på en Sportlifecykel. Och det funkade ju rätt så bra…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Nej exakt, kanske en tillfällighet. Eller så har jag fattat fel och man faktiskt har tillåtelse att få flera kort per år. Verkar inte vara speicellt många som känner till eller utnyttjar dem.

    Susanna 2009-10-31 16:50:19 http://powersus.blogspot.com
    Svara
  • Susanna -> Det låter ju som om de i så fall har ett administrativt problem med klubbsverigekortet som de med bättre system skulle kunna styra upp. Med andra ord kanske inte något som man kan lita på att det funkar framöver.

    Carina 2009-10-31 10:55:58 http://carinatranar.blogspot.com
    Svara
  • Jag har ett sportlifegym som hemmagym. Om jag vill träna på ett annat gym inom samma region (centrala göteborg är en region) kostar det 20 kr per träningstillfälle. Om jag åker till stockholm och vill träna på sportlife där tror jag att jag kan välja att antingen betala 20 kr per träningstillfälle där också, eller utnyttja mitt klubbsverigekort.

    Psst… De gånger jag har hämtat ut ett klubbsverigekort är det aldrig någon som har skrivit upp att jag hämtat ut ett. Egentligen tror jag att man bara ska få ett kort per år, men jag har kunnat hämta ut flera stycken på olika gym av olika personer 😉 Räcker långt!

    Susanna 2009-10-31 08:47:22 http://powersus.blogspot.com
    Svara
  • Jag är ju inte säljare på Sportlife, men jag unnar mig att gissa iaf. 🙂 Det måste ju bero på vilken typ av kort du har på Sportlife, om de har samma system som SATS, att du kan ha ett kort som gäller på alla anläggningar eller iaf alla i Gbg, så bör ju hela Sportlife vara din hemanläggning. Men om du har ett kort som tex bara gäller på Sportlife Domkyrkan, då är DET din anläggning. River kanske kan bena ut detta bättre? 🙂

    Madde 2009-10-31 06:59:44 http://www.metrobloggen.se/fitnesscoachen
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!