Mitt kylskåp

Nu har jag satt upp en lapp på mitt kylskåp som ska hjälpa mig med motivationen när den tappas bort eller springer iväg. Funderade ett slag på att sätta upp en bild på Beyonce eller Kim Kardashian. Men nä. Jag tycker de är snygga men de säger mig liksom inte så mycket. Jag har ingen koppling till dem överhuvudtaget så hur mycket skulle en bild på dem hjälpa?

Istället har jag satt upp en lapp på en text som betyder så mycket mer. Det är en kommentar som jag fick häromdagen och som verkligen gjorde min dag. Till Sophia vill jag bara säga en sak: tack!

Snygga men inte så betydelsefulla…

Inte lika snyggt men betydligt mer meningsfullt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • :o) det var så lite så! Jag håller med Emelie och Helena, att det är hela paketet som gör de, vem vill inte byta leende, vinnar skalle, inställning och vilja med dig 🙂

    Sophia 2009-10-23 19:02:12
    Svara
  • Underbart!
    Och jag håller med Emelie…vem vill inte byta vinnarskallen med dig? För att inte tala om ditt leende som smälter is och sprider en massa glädje??? LOVE IT!

    Helena 2009-10-23 12:06:43 http://h-examino.blogspot.com
    Svara
  • dessutom finns det massor av folk som vill byta huvud, inställning och vilja med dig!! din mentalitet är sällsynt och attraktiv!

    emliscious 2009-10-23 11:22:51 http://emliscious.blogspot.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!