Intervju med mig

Om exakt ett dygn drar årets Rosa Bandetspinning igång. Efter det lägger sig hajpen kring det för denna gång. Jag har som målsättning att köra fler pass än förra årets dygn. Då blev det 13 pass. I år ska jag köra fler, och som tur är finns det även lite body balance och combat och sådant att ta till. 13 spinningpass gör nämligen ganska ont i rumpan. Inget skav – men typ blåmärkeömt.

Sajten för spinningen uppdateras typ en gång i halvtimman och om man bläddrar ner lite hittar men en blänkare om att jag har intervjuats. Fast eftersom jag inte är någon instruktör utan bara en sketen bloggare – som dock skänker i runda slängar 1% till insamligen alldeles på egen hand – så finns intervjun på en annan sajt.

Om detta event även lever kvar till nästa år, och jag får för mig att göra det igen, så gav min chef mig en alldeles strålande idé. Det är grymmeballt. Att jag inte tänkt på det själv! Om det blir ett nästa år så kommer jag sitta på en guldklimp. Ooooh det är nästan så att jag önskar att det blev nästa års Rosa Bandetspinning redan nu. Fast bara nästan. Allra roligast är det faktiskt att leva i nuet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!