Ons 21 okt: Träning med PT

Idag var det dags med PT-träning igen. Jag gillar upplägget att träna med PT 2 gånger i veckan och köra framsida ena gången och baksida andra gången. Jag tränar hellre med PT många gånger under en intensiv period än att träna sällan men under en lång tid.

Dagens pass var en kopia på förra veckans pass men OJ vilken skillnad. Förra veckan var jag helt utpumpad redan från början – idag hade jag mycket mer kontroll. Förra veckan hade jag monsterträningsvärk i en evighet, men det kommer jag nog inte ha nu. Kroppen är verkligen en lustig och högst fascinerade manick.

De extremdjupa benböjen i smithen kändes bra idag. Det var inte förrän de sista 5 repetitionerna på sista setet som jag blev trött och fick fuska och bara gå till 90 graders vinkel.

Under utfallsgången gick det snett någonstans, för jag fick extremt ont i vänster lårmuskel – 10 cm nedanför höften. Istället körde vi benspark och det fungerade bättre. Muskeln ömmar lite och känns nu när jag går, men det är nog ingen större fara än att det går över imorgon eller på fredag…

Shiny, happy people! Både byxor och jacka är lite shimmering. Jackan är en sportig version av skinnjacka och byxorna är ett par supertighta kompressionstights. Skorna glänser inte alls…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Vet du var man kan få tag på kompressionstightsen? Har kollat runt lite och googlat men hittar inte. Har du koll på det?

    Jenny, Halmstad 2009-10-23 20:52:30 http://millbergskan.blogg.se
    Svara
  • Jag tänker tillbaka på kommentaren av läsaren som sa något liknade som, -hur kan du vara så kraftig när du tränar så mycket-, Hallå!! Vem vill inte byta kropp med dig, varje dag :o) Det är inte bara kläderna som är snygga, utan hela du!! Solstråle!

    Sophia 2009-10-22 19:22:05
    Svara
  • Tack vad ni är söta. Kläderna är från Casall och jackan har blivit en riktigt favorit. Me love! Sportig men ändå klädsam! Tightsen är kompressionstights så de håller verkligen in överallt, därav den rätt så snygga formen på benen. Haha.

    Skönt att höra att böckerna kommit fram. Är alltid orolig över leveranser…

    Träningsglädje 2009-10-22 15:38:46 http://www.traningsgladje.se
    Svara
  • Hej Sara! Gud vilka snygga kläder! Undrar också var de är ifrån? :o) Supertack för att du lämnade boken på Sats igår, jättesmidigt ju! Bläddrade lite igår kväll i den när jag lagt mig på spikmattan (som för övrigt kändes betydligt mer i ryggen med den där betongliknande boken i händerna haha) och den verkar helt klart superbra!!

    Jag blir alltid superinspirerad av din blogg, härligt!

    Jenny, Halmstad 2009-10-22 14:16:22 http://millbergskan.blogg.se
    Svara
  • Jag börjar med att ursäkta mitt språk ”Fy fasen vilka superläckra kläder!!” Vill ha vill ha!

    Du är så himla träningsglammig! Me like.

    MarathonMia 2009-10-22 09:32:09 http://marathonmia.blogspot.com/
    Svara
  • Snygging!! Otroligt snygg outfit! Var kommer byxorna från? Casall?
    Fick föresten boken igår – tusen tack, I like =)

    Kram,
    Susanne

    Susanne 2009-10-22 08:52:36
    Svara
  • Snygga slimmade ben!

    frida 2009-10-21 22:43:27 http://fridfullt.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!