Rosa bandet 24 timmar!

Nu är det gjort. Jag har anmält mig och min fina vän Nilla till Rosa Bandet 24 timmar, ett enda långt spinninginferno som faktiskt varar i 25 timmar. Det blir en favorit i repris från förra året! Tanken att köra själv har slagit mig. Men jag vet hur ont jag fick i rumpan förra året… dessutom kan det vara kul att fika lite i loungen, prata lite med gamla och nya bekantskaper och uppleva allt det där runtomkring. Dessutom gillar jag inte rockklasser. Så dessa klasser (plus en del andra) har jag med glädje delat med mig av till Nilla!

Det är bra att jag hinner med en snabbtripp upp till Stockholm innan spinninghelgen, då kan jag hämta de vadderade cykelbyxor från Craft som ligger och väntar på att få användas på riktigt i en garderob hemma hos mina föräldrar. Annars är det inte så mycket mer som återstår än att vässa hornen, ladda kameran och se fram emot en riktigt rolig helg.

Kommentera gärna om ni också ska dit! (Vilken klass/klasser ska ni köra?) Andra deltagare som jag vet om är Löpningolivet (instruerar en klass klockan 4 på morgonen), River (instruerar också ett gäng klasser), Madde och Powersus.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Så roligt att du kommer igen Sara!
    Du är väl med på mitt, Emils och Anns RPM kl 23-00 – garanterat rockfritt – bara ren intervallträning när den är som ösigast 🙂

    Maria 2009-10-22 20:49:13
    Svara
  • Eftersom Emil vände sig till mig personligen i sin blogg kan jag ju inte annat än komma och vara med på hans pass! =D Jag borde verkligen skämmas som inte testat honom än..
    Det är det enda passet jag har bokat mig på i skrivande stund, men det är inte helt omöjligt att jag kör mer, om livet runtomkring tillåter.

    Vi ses!

    Sportlife-Katarina 2009-10-22 12:18:14
    Svara
  • Häftigt att köra bara två på en cykel…

    Jag ska också dit! Jag cyklar med Ride of Hope och har bokat in sex timmar, 15-17, 01-02(nr2) och 11-13 : ) Ska bli spännande!

    Annika 2009-10-19 08:30:34 http://www.tremil.blogg.se
    Svara
  • Åh så kul!! Mitt pass innehåller ingen rock, bara pop och elektropop. så du kan vara med där alltså 😉

    Andréa 2009-10-17 22:02:07 http://lopningolivet.blogspot.com
    Svara
  • Va kul! =)
    Jag kommer också köra, dock inte så många timmar, inleder med Andréas pass kl.04 och sedan tre pass till på söndag morgon…

    Ses!!

    Erika 2009-10-17 21:57:33
    Svara
  • Tyvärr ska jag inte dit! Jag var med förra året men i år har jag lyckats planera in annat den helgen och kommer inte ens att vara i stan 🙁 Men jag hoppas att ni får ett grymt härligt och svettigt dygn! 🙂

    Mia 2009-10-17 19:40:40 http://soffpotatiz.blogspot.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!