Lör 17 okt: spinning!

Jag hade tänkt att ta det rätt lugnt på morgonens spinningpass men det blev inte så. Det blev en gasen i bottenklass där jag gav allt i stort sett hela tiden trots att jag tränade baksida ben igår och inte hade någon frukost i magen alls. Jag är oändligt tacksam för att min kropp levererar, om och om igen. Tack kroppen, du kanske belönas med lite body butter ikväll, eller nåt…

Passet, med genomgående rätt bra musik, bestod av runt 8 minuter uppvärmning och sedan 20 minuter där man antingen fick spinna ”fritt” eller köra efter instruktören. Sista delen av klassen delade vi upp oss i 2 lag och körde intervaller: 5 x 15 sekunder (ena laget hejar, andra laget kör) och sedan 4 x 30 sekunder och till slut 2 x 1 minut.

Jag tokgillade upplägget. Hornen växte i pannan och jag körde de första 15 minutrarna ståendes. Uppskattar att min puls låg på runt 80-85% under detta block. Jag stirrade på fototapeten i bakgrunden och tänkte att det här var bra, riktigt bra träning inför skidsäsongen. Under intervallerna gav jag allt jag hade och kände att jag bitvis kom upp i en puls på över 90% av max. En skön känsla av total utmattning! Och en rejäl dos träningsglädje efteråt.

Snygga höstkonstverk som Halmstads kommun pryder gatan med utanför gymmet. Det är pumpor och någon slags kål och grejer. Passade riktigt bra i solskenet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!