Sightjogging

Jag hoppade över träningen ikväll. Ville hellre spendera kvällen hemma, framför TV:n. Det händer trots allt inte så ofta. Ikväll ska jag kombinera TV:n med ett gäng koppar te och några tag med dammsugaren. Idag är helvetesträningsvärken nästan borta så det är ju lägligt att jag ska träffa PT:n imorgon igen…

Under tiden när jag bestämde mig för om jag skulle träna eller inte läste jag i höstnumret av Magasin Åre om diverse relevanta och ickerelevanta skidnyheter. Copperhill Mountain Lodge, som jag recenserade för eget nöjes skulle i januari har fått ny ägare: norske magnaten Petter Anker Stordalen. Jag blir både glad och inspirerad när han säger att han nyligen upptäckt ”sightjogging” och beskriver det som det bästa sättet att se och uppleva nya ställen på. Det är väldigt mycket Snorrkis över det uttalandet och jag gillar det. Även om det är uppseendeväckande at springa runt mitt i centrala Stockholm, London och Paris och utforska turistfällorna med ett par joggingskor. Men det finns mer till städer och platser än de historiska grejer det oftast räcker med att se i reseböckerna ändå.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag gjorde något liknande men vet ej vad jag ska kalla det. Men nej jag ska inte skriva om det här, tack för tipset om ett blogginlägg :)!

    frida 2009-10-15 22:28:31 http://fridfullt.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!