Nike dynamic yoga

Surfade in på SATS och hittade en flik om Nike dynamic yoga. Smart av Nike att infiltrera sig bland klasserna, och att dessutom locka med Sanna Kallur. Rätt, men inte helrätt. Jag gillar Sanna Kallur men ärligt… hur framgångsrik verkar hennes träning vara för tillfället. Inte framgångsrik alls om man ska tolka hennes nyliga ickeläkning av skadan.

Jag förstår att både SATS och Nike vill skapa en hype kring samarbetet av yogan. Men, hur klassen presenteras faller mig inte alls i smaken. Passa på att testa en annorlunda form av yoga, framtagen av NIKE och presenterad av SATS, skriver de. Men annorlunda hur då? Ni glömde skriva det mest väsentliga. Jag går inte på sådana här taffliga försök till att framstå som kul och spännande. Var tog seriositeten vägen? Och du… har du tur kanske du hinner köpa de coola NIKE Yogirl-kläderna som instruktören använder på klassen. Kollektionen finns på utvalda center och det är först till kvarn som gäller. Vi pratar yoga, så stressa mig inte! Jag ser framför mig en lång kö som ringlar till yogastuidon och visst, det funkar kanske på en nattklubb men stör mig inte i min träning – särskilt inte i yogan som är träning på både ut- och insida.

Den här SATS och Nikekombon hade kunnat vara ett lyckokast som lockat mig till träning men som det framställs nu så framstår det som taffligt. Men målgruppen kanske är 15 år också?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Susanna Kallur var tapetserad pa en hel vagg pa Nikestore har i London. Tre vaningar NIKE, heeelt galet!

    River i londin 2009-10-15 23:13:31 http://riverspringer.blogspot.com
    Svara
  • Jag håller med på alla plan. Och precis som du så gillar jag med båda systrarna Kallur (de är lika trevliga och snygga som de verkar;-) )men det känns liksom inte som om de hör ihop med YOGA. Eller?

    Ingmarie 2009-10-15 21:17:03 http://blog.nemonisimors.com
    Svara
  • Nike har infiltrerat sig på mitt gym också. Vet inte riktigt vad samarbetet går ut på men vi kommer i alla fall att ha ett pass som heter Nike Dynamic training på mitt gym i 5 veckor framöver.
    Känns som att det är lite för mycket fokus på nike än på själva träningsformen… För jag förstod inte riktigt vad mitt pass innebar innan jag gick på det…

    Keron 2009-10-15 16:13:00 http://keron.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!