Biggest Loser Australia

Jag hittade Biggest Loser Australia på Youtube häromdagen. Det är samma program men också annorlunda. Framförallt framställs Bob och Jillian helt annorlunda. Bob är så klart lika snygg som alltid men Jillian verkar riktigt ödmjuk. Ödmjuk och klok och trevlig och en massa positiva grejer som gör att jag verkligen gillar den australiensiska versionen. Lyssna särskilt vad Jillian säger 3 minuter och 40 sekunder in i programmet nedan. Lyssna en och en halv minut. Att gå ner i vikt handlar om kalorier ut och in men lyssna noga när hon säger detta: I don’t believe in a one diet fits all approach to diet. There are different needs emotionally, physically, metabolically, psychologically but the math is universal! Det är många som hänger med på att det handlar om kalorier ut och kalorier in, men lika många fattar inte att one approach doesn’t fit all och jag tror aldrig jag hört det sägas såhär bra!

Hela detta klipp är bra men lyssna särskilt 3 min 40 sekunder in i klippet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Kolla in min blogg http://ryttarcoach.blogg.se för diskussion kring Biggest Loser i Sverige!

    Mvh Camilla

    Camilla Prager 2009-12-05 18:52:15 http://ryttarcoach.blogg.se
    Svara
  • Jag gillar BL AU mycket mer an BL USA, aven fast jag alskar bade Bob och Jillian. Men Shannon och Michelle i BL AU ar ocksa jakligt bra. Brukar sitta klistrad vid TVn nar det sands.

    Jennie 2009-10-08 03:04:50
    Svara
  • Den Biggestlooser säsongen är min favorit ever! Jag tog en helg och såg igenom hela säsongen. Håll koll på Tiffany…den blonda lilla ”ofarliga” tjejen… Den AU varianten innhåller mycket mindre strategi och rackartyg än i US varianten – och mer fokus på hälsa, vikt träning både fysisk och mental.

    Ofelia 2009-10-07 22:53:35
    Svara
  • Hon ÄR så ödmjuk och har ett STORT hjärta. Tror att BL klipper och redigerar så att hon framställs som mer bitchig. Men tittar man på deltagarnas relation till henne fattar man ju att det ligger ganska mycket annat bakom också. Bob är minst lika hård som Jillian (har hon själv berättat för mig) men produktionsbolaget vill väl ha good cop/bad cop.

    Sporty Spice 2009-10-07 22:40:30 http://www.metrobloggen.se/sportyspice
    Svara
  • Bra klipp!
    Hon får det att låta så enkelt, och det kan det ju vara också, men tänk hur mycket enklare det vore om man bara automatiskt visste kaloriinnehåll och energifördelning i allt man åt, eller om någon räknade ut det åt en, hehe.

    Susanna 2009-10-07 19:47:14 http://powersus.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!