Skoproblem

Jag försökte kolla på skor i helgen. Jag har tidigare deklarerat min modeapproach: skräddat blandat med sportigt, men jag inser att det inte alltid funkar att ha rosa Nikeskor till kostymen. Jag gick igenom både Scorett och Nilson men hittade inte en enda sko som skulle funka för mig. Det ska helst vara klacklöst men feminint. Klacklöst utan feminin touch blir för maskulint i kombination med min i övrigt ganska maskulint svartvita och detaljsparsmakade look. Är ballerinas det enda som finns för mig då?

Jag var inne på medlemssidan Camprade och hittade dessa fodrade sneakers från Tretorn som även funkar vintertid men… då kan jag ju lika gärna fortsätta med mina rosa Nikedojjor. Varför har jag sådana här skoproblem när alla andra lätt shoppar sjuttioelva par skor för glatta livet?

Fodrade sneakers, i vanliga fall 1200kr men på Camprade kostar de 600kr.

Om du blir medlem på Camprade och tipsar vänner som sedan shoppar, så får du 99kr per shoppande vän. Camprade är till skillnad från alla andra gratissajter rätt så vettig. Här kan man göra bra köp, det är bra grejer och bra märken. Just nu är det kampanj på SOS, Sophie by Sophie, UGG, Odd Molly med fler. Om du tycker att jag förtjänar 99kr för att ha tipsat dig så maila mig ([email protected]) så kan jag tipsa dig den rätta vägen så att jag faktiskt får de där 99 kronorna. För på detta osmarta tipssätt får jag inte en spänn. Men jag gillar att tipsa ändå…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • jag har samma problem som du men jag brukar alltid hitta någon på vagabond 🙂

    josefin 2009-10-06 12:55:21
    Svara
  • Jag är väl familiär med problematiken, och köper ofta skor från Vagabond just för att få lite söta och nätta pjux som inte kostar en förmögenhet, och som ändå inte ser ut som nikedojjorna. 🙂

    Mikkan 2009-10-06 11:47:11 http://www.njutmaten.blogspot.com
    Svara
  • Har också problem att hitta skor som är både snygga och sköna, samtidigt som de är bra att gå i. En lösning är väl någon slags loafers? Bara de inte blir för maskulina då…så då är jag tillbaka på ruta 1. =)

    Eva 2009-10-05 21:00:01 http://renaramagrekiskan.se
    Svara
  • skoproblem är ett branschfenomen. Jag har säkert mer än 75 par vanliga skor, 7 par stövlar (vågar inte räkna fler – för gummistövlar räknas väl inte?) och ändå är jag ständigt på jagt efter de rätta skorna till min annars så maskulina approach. Vill inte heller ha Ballerina. Hittade ett par svarta lågklackade från Novita på Scorett i somras – Sköna läderskor.

    MarathonMia 2009-10-05 16:35:01 http://marathonmia.blogspot.com/
    Svara
  • Det kan bli omvända problemet också 🙂 När man som jag gillar både höööga klackar (och ja, det går faktiskt att vänja sig vid att gå i det utan att ha ont i fötterna, men invänjningsperioden är ju ingen dans på rosor) och balla sneakers… då är skokontot höööögt! Jag vågar inte ens räkna efter hur många par skor jag köpt bara sedan i maj, men det kan vara så illa att det närmar sig tvåsiffrig siffra väldigt snart… (redan där om man räknar träningsskor också). Helt hemskt, jag vet, men ååååh så härligt. Som tur är shoppar jag inte tillnärmelsevis lika mycket kläder, annars hade jag varit fattig som en kyrkråtta 🙂

    Millis 2009-10-05 15:59:59
    Svara
  • Jag har exakt samma problem! För mig funkar det inte med höga klackar eftersom jag brukar gå till jobbet istället för att åka buss. Klart att jag kan packa ner ett par ”kontorsskor” i väskan men det optimala hade ju varit att hitta skor som funkar både att promenera och jobba i. Hojta till om du hittar några 🙂

    Maria 2009-10-05 14:45:41
    Svara
  • Hej Sara! JAg kan tänka mig att köpa där. Du får gärna skicka em inbjudan så du kan få de 99kr. Kan jag också få om jag tipsar?
    Kul med din modestil! 😉
    Kram.

    Coyntha 2009-10-05 14:15:54 http://www.coyntha.wordpress.com
    Svara
  • Det var ett riktigt bra tips! Kollade in lite skor i helgen och UGG-skorna fanns ju lite överallt, till ordinariepris naturligtvis. Vet inte om jag kommer att handla nåt men man vet aldrig, i så fall är du värd de där 99 kr, för du tipsade mig! så skicka en inbjudan 😉 Blev lite sugen på de där tretorn-skorna åtminstone, fast de fanns inte i svart vad jag kunde se.

    Keron 2009-10-05 13:08:00 http://keron.blogg.se
    Svara
  • du är en otrolig inpirationskälla för mig! om jag känner mig deppig eller nere, när motivationen till träning är i botten räcker det med att gå in och läsa din blogg, och vips! 10 minuter senare är jag ute och joggar. go girl!

    lillan 2009-10-05 12:37:40 http://tiokiloskampen.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!