Stresstresstress…

Det tog mig forever att åka från Norrtull till Centralen idag. Och sedan tog det forever att hämta ut min tågbiljett. Det är helt klart för mycket människor i Stockholm. Eller så är det jag som inte räknar med att det ska ta 20 minuter och kosta 250 spänn att åka typ 4 km, eller att det ska ta en kvart att hämta ut tågbiljetten från automaten. Därför blev jag sen till min hastiga på-vägen-dejt med Spark i baken-Terese. Vi hann med en latte på 30 minuter och lite updates om vad som händer i våra liv.

Ibland frågar folk mig om jag och Terese är konkurrenter men nä – inte alls. Visserligen är vi både fantastiskt drivna och trevliga tjejer men jag tycker vi bloggar om helt olika saker fast i samma nisch. Därför är jag glad att jag och Terese bloggar i samma nätverk. Och att vi faktiskt just nu har samma träningsbloggsinriktade idé.

Bild på Terese, snodd från Terese.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Och vilken idé vi har sedan! Samarbete är bra 🙂 … och det är svårt att vara konkurrent med någon man gillar. Dessutom håller jag med dig – vi är olika i det vi skriver. Trevlig helg!

    Terese Alvén 2009-10-02 21:42:18 http://www.sparkibaken.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!