Streakutmaning

I USA finns det en kille som sprungit en liten runda varje dag i typ 40 år. Han är en streak runner. Ultraschmultran tyckte det lät kul och startade en grupp på Facebook som genast fick ett gäng anhängare. Det var för ungefär ett år sedan och några av dem har streakat varje dag sedan dess. Kanske inte så långt, men i alla fall en kilometer. Och det kanske inte låter så himla imponerande. Men testa att göra det själv. Varje dag!

För exakt ett år sedan bestämde sig Coola K för att anta en egen streakutmaning. Den varade inte i 40 år – men i alla fall i 30 dagar. Och eftersom det var för precis ett år sedan, så passar det bra att hon gör det igen. Denna gång får hon sällskap av mig. Hennes utmaning går ut på att morgonträna varje dag i 30 dagar. Vad man gör spelar inte så stor roll, bara man är ombytt till träningskläder. Det ska bli kul att streaka lite. Och 30 dagar är trots allt bara 30 dagar (ja, man får ha sovmorgon på helgen!). Är det någon mer som hakar på vår streakutmaning?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
  • […] morgonstreakutmaning som ska sysselsätta oss den kommande morgonen innefattar alla sorts träning. Huvudsaken är att […]

    Träningsglädje 2009-10-03 17:04:09 http://traningsgladje.se/lor-3-okt-90-min-spinning/
    Svara
  • Tja, varför inte. Träna är ju en av livets njutningar, så jag hänger på.

    Rebecca 2009-10-02 22:51:38 http://rebeccaskitchen.se
    Svara
  • Jag är med på streakutmaningen, som tur är så brukar jag träna på morgnarna så jag har klarat av utmaningen både igår och idag 🙂 Utmaningen passar inte riktigt ihop med en av mina målsättningar för oktober men jag ska få det att funka. Hoppas att du haft en bra dag!

    Ulrika 2009-10-02 17:35:01 http://ullisanteckningar.blogspot.com
    Svara
  • http://halsorummet.blogg.se/2009/october/inspirerad-av-traningsgladje-ater-igen.html#comment

    ovan kan du läsa om mitt val… 🙂 så ja, jag hänger på.

    ida 2009-10-02 15:59:20 http://halsorummet.blogg.se
    Svara
  • Ok. I´m in!! Tur att jag tränade imorse då! 🙂

    Madeleine 2009-10-02 10:38:49 http://new.shapelink.com/sv/blog/maddej_007
    Svara
  • Japp, jag vet precis vad streaka betyder. 🙂 Men det var inte jag som uppfann ordet i just denna springa/träna varje dag-bemärkelse.

    Angående regeln så är den enda regeln att man måste vara ombytt, om man så springer eller yogar spelar ingen roll. Inte tiden heller. Bra va! 🙂

    Träningsglädje 2009-10-02 10:28:28 http://www.traningsgladje.se
    Svara
  • Åh, jag är frestad! Tränar ju redan iaf 3-4 mornar i veckan, så lite till kan väl inte spela nån roll?? Nu när mitt ben börjar vara skadefritt igen så kanske.. Fast jag håller med pumapappan, hoppas vi inte måste vara nakna!! Men reglerna är alltså ALLA dagar då, inga vilodagar? Fast det e klart, en 30 min promenix kan man ju klara av fast det är vilodag. Finns nån regel för hur länge man måste hålla på? Per pass alltså.

    Madeleine 2009-10-02 10:18:05 http://new.shapelink.com/sv/blog/maddej_007
    Svara
  • Jag känner mig alltid så skyldig när du tar fram ditt ”pek-finger”…. Ska fundera över helgen, har redan tränat i morse så första dagen är avklarad….

    Marre 2009-10-02 10:12:14 http://marresmarathon.blogspot.com/
    Svara
  • Jag kommenterad einne hos Karin också. Jag vill med! Men jag är rädd att min fot kan sätta käppar i hjulet för det hela.
    Jag var me di en streakgrupp på funbeat i våras och under tre månader så gick/sprang jag (det var lite väl ambitiöst att bara springa) minst en km varje dag. Det sätter fart på kroppen men efter mina tre månader kom livet i vägen och det var inte lika kul när man efter att man hade tränat något annat kom på att ”shit, jag har glömt min streak” och klockan var tolv och man hade krupit ner i sängen redan. Det var bara att klä på sig och ge sig ut och knalla runt kvarteret. Haha.
    En morgonträningsutmaning känns dock bra mycket roligae, då kan man ju variera själv och tidpunkten kan man inte gärna glömma bort. 🙂

    Det var bara den där dumma foten..

    ÄtaTränaKämpa 2009-10-02 00:37:29 http://atatranakampa.wordpress.com
    Svara
  • Hoppas du inte tänker ta ”streak run” bokstavligt – att streaka är ju att springa naken genom en folksamling…. Populärt bland amerikanska collegestudenter i början av 70-talet.

    pumapappan 2009-10-02 00:15:01
    Svara
  • Tiiläggas ska att det är megamycket reklam i amerikanska tidningar… De är listiga också, då de kan ha fyrasidors reportage om ngt som ser ut som en artikel, men som är reklam. Massor med före och efter bilder om hur fantatsiska resultat man får av en viss produkt…Men man vänjer sig faktiskt…

    Ofelia 2009-10-01 23:51:05 http://otiliasform.blogspot.com/
    Svara
  • Ang Oxygen mag – ja MYCKET bättre. Detta är klart min favvo tidning. Prenumererar också på HERS Mucles and fitness http://www.muscleandfitnesshers.com/ (älskar tidningar) Skulle säga att när den är bra – så är den bäst, men den är mer ojämn. Oxygen är lite som spagetti och köttfärsås. Man vet vad man får men det är himla gott ändå! Mycket mer inspirerande än Fitness mag. Det är inte så dyrt att prenumera! Klart värt det.

    Ofelia 2009-10-01 23:45:20
    Svara
  • Kuuul! Men nu måste vi SOVA! =)

    Karin 2009-10-01 23:22:36 http://www.karintri.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!