PT på SATS Göteborg?

Det går utför med mina personliga tränare. Alla bara slutar och jag är jäkligt onöjd. Nu finns det 2 PT:s kvar på SATS i Halmstad och de båda är tjejer. I’m sorry, men jag vill inte ha en tjej-PT*. Jag vill ha en kill-PT! Därför måste jag kolla på andra ställen än SATS Halmstad.

Hösten kommer förmodligen innebära jobb i antingen Stockholm eller Göteborg. Blir det mycket jobbande i Göteborg kommer jag förmodligen bli Sportlife:are också. Men det hjälper inte min PT-satsning just nu. Jag har fortfarande 12 timmar kvar på SATS att utnyttja! Därför vill jag ha era bästa tips på bra personliga tränare på SATS i Göteborg (city). Om du har ett tips får du gärna kortfattat skriva vad det är som gör just denna PT så bra! Jag letar efter en PT som är lagom snäll och lagom tuff och som man kan ha roligt med när man tränar. Ibland är det jobbigt att ha höga krav…

*Ska det vara en tjej-PT så måste hon vara jäkligt tuff. Typ Jillian-tuff! Finns det några sådana?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
  • Har tyvärr inga bra tips. Jag brottas med lite av samma problem, bytte ju till Nautilus och har mailat med deras PT-ansvarig/anläggningsansvarig och kommit överens om att vi ska köra och att jag har HÖGA krav. Detta var i JULI och Nautilus City har fortfarande inte kommit igång med sin PT-träning av någon (??????) anledning. Har träffat en vanlig instruktör ett par gånger nu och pumpat honom på tips och agerat min egen PT och hittat på en massa nytt och tufft (vilket har fungerat förvånansvärt bra och är ganska billigt he he), men jag vill ju träna med en PT! Men jag har iaf inte betalat nåt i förväg så jag skulle ju kunna gå till ett annat gym också och ta bara pt-timmarna där. Hoppas du hittar en bra PT i GBG för det måste det väl finnas där?
    Många kramar

    Miss Agda 2009-09-25 09:23:09 http://www.missagda.blogspot.com
    Svara
  • Tack ALLA för att ni engagerar er!

    Sandra: kul att du läser! jag har testat en tjej på sats i sthlm förut, det är nog på grund av henne som jag är avskräckt… men jag kan kanske testa ett pass med dig? kanske är du alldeles fantastiskt bra! håller med om att man inte ska döma innan man har testat och att testa är jag helt klart beredd att göra. 😉

    traningsgladje 2009-09-24 22:56:45 http://traningsgladje.se
    Svara
    • Svar på traningsgladjes kommentar.

      Hej igen! Kul att du är villig att ge mig en chans! Försökte nå dig i fredags men var upptaget, så jag plingar dig på mån! Så tycker jag att vi bokar in ett fritt ”killer” pass! =) Trevlig helg!

      Sandra Lindström 2009-09-26 16:18:31
      Svara
  • Jag har inte tränat PT i Gbg, men tänker att du kanske kan testa de Boot Camp-klasser som finns i stan, för att få en känsla för hur de ledarna är när man träffar dem enskilt?

    Mikkan 2009-09-24 16:42:17 http://www.njutmaten.blogspot.com
    Svara
  • Hej Sara! Förstår ditt tankesätt att du föredrar en manlig PT. Men döm inte utan att ha testat! Det finns tjejer som kan vara lika tuffa som män… Och som kan vara minst lika kompetenta! Jag har högskoleutbildning och många års erfarenhet av träning/kost trots min unga ålder! Och jag kan vara tuff som en man fast det kanske inte låter så på telefon! =) Ångrar du dig och vill ge mig en chans, vet du var du hittar mig! Mvh/Sandra PT i Halmstad

    Sandra Lindström 2009-09-24 14:55:45
    Svara
  • … å kommmer du till Stockholm vet du vem jag skulle föreslå… en galen liten australiensare *s*

    Nilla 2009-09-24 10:38:36 http://nillastraningsblogg.blogspot.com/
    Svara
  • Om du skulle välja att PT-träna i Sthlm trots allt kan jag rekommendera min gamla PT Cecilia Engvall (Tule). Hon kan absolut vara Jilian-tuff och lite till…!!!

    Lycka till & KRAM

    Susanne 2009-09-24 09:23:05
    Svara
  • Jag är ”Jillian-tuff”. Har fått flera killar från Madison Firedepartment att svimma/spy/gråta. Hehe. Men det blir ju extra, extra dyrt om du måste pendla till USA. =)

    Sporty Spice 2009-09-24 01:02:22 http://www.metrobloggen.se/sportyspice
    Svara
  • Den PTn som jag har hört ska vara ”populärast” är Johan Bruce på Kompassen. Min kusin har kört med honom i ett år nu. Så klart nöjd eftersom han kört så länge med honom. Kan reta sig på en del små saker bara…
    Annika Sjöös pojkvän MIkael kör på Kungsgatan. Vältränad, ser cool ut. Men har ingen aning om hur han är. Är ju lixom ingen garanti. Är boxinstruktör oxå. Tänkte att det nog kan passa dig:)
    Jag kan kolla runt lite mer om du vill

    Carro 2009-09-23 23:23:02
    Svara
  • Hej Sara!

    Jag vet inte om Landala faller utanför din ”city-zon” men.. hursomhelst, det är en något mindre anläggning än Kungsgatan och Kompassen som är mer mitt i city-smeten. Landala är lite mer familjärt och helt ny anläggning under SATS-flagg. Dessutom brukar nya SATS-medlemmar uppskatta omklädningsrummen som renoverades innan SATS köpte anläggningen och håller lite bättre klass än standarden.

    Men nu det var PT du frågade efter. Jag ska ge dig ett tips men det är en tjej, dock en väldigt erfaren och duktig sådan. Hon heter Ann-Sofie och kallas för Ampi. Jag rekommenderar henne utan att ha pratat med henne och vet inte hur hennes schema ser ut. Kolla in http://www.ampi.se

    Magnus 2009-09-23 22:57:29 http://spinspirit.blogspot.com/
    Svara
  • jag har en superbra PT men hon är tjej men hård, tänker nytt och tänker lågkolhydrat. Visseligen är hon på Sportlife… Känner dock PT ansvarige på SATS City, kanske kan fixa fram någon bra genom henne. Ska kolla…

    frida 2009-09-23 22:55:07 http://fridfullt.blogg.se
    Svara
  • Sofy: ja, men hur många Sofy finns det liksom? 🙂

    M: nä han ska sluta…

    traningsgladje 2009-09-23 22:10:01 http://traningsgladje.se
    Svara
  • Jobbar inte Stojan heller kvar som PT i Halmstad?

    M 2009-09-23 22:00:55
    Svara
  • Nu är jag ju i sthlm. Jag har ingen pt-utbildning. Men om jag hade skulle jag ha lovat att jag hade varit en tuff pt.
    Så jag tror absolut att de finns därute! Men en grym grabb i götet ska väl inte vara så svårt att hitta!? Lycka till!!!

    Sofy 2009-09-23 21:50:38 http://www.uppochhoppa.se
    Svara
  • Eva:
    ja det är dyrt men mina timmar är redan betalade och jag köpte ett gäng när de hade 4 för 3-erbjudande. 🙂

    Elin:
    jag tar inte illa upp – jag vet ju med mig att jag inte direkt är smal och liten. jag har alltid varit kraftig och jag tror att det är så min kropp är skapt. jag äter inte extremt mycket men skillnaden mellan mig och andra är att jag inte går ner i vikt när jag äter 2000 kcal och tränar som en galning. jag måste äta mycket mindre och det är rätt svårt. jag har ingen underfunktion men däremot har jag pcos vilken är en annan typ av hormonrubbning som gör att min kropp lagrar kolhydrater som fett istället för att förbränna dem (typ). det där fick jag förklarat för mig först för något år sedan tyvärr. även om jag går ner i vikt nu kommer jag aldrig bli någon modellsmal person. vissa personer blir helt enkelt inte normalsmala och jag är en av dem. för min del gör det inte så mycket. jag tror inte jag blir lyckligare av att vara smal. däremot skulle det underlätta om jag gick ner 10 kilo till, främst för att jag skulle springa snabbare… vilket jag tycker skulle vara rätt så kul.

    jag håller med om att träning inte är allt. jag gillar livets goda också. 🙂 kram på dig själv!

    traningsgladje 2009-09-23 21:46:52 http://traningsgladje.se
    Svara
  • Ta inte illa upp nu men jag undrar bara hur man kan vara så pass kraftig som du är när man tränar så SJUKT mycket som du gör? Du skrev i något intressant inlägg för några veckor sedan om att ”folk inte förstår att du också älskar att träna på grund av att du inte har en smal och spinkig kropp”. Har du alltid varit kraftig eller äter du grymt mycket? Hur länge har du tränat? Har du kollat din köldkörtel? Jag gick upp massor i vikt när jag hade underfunktion i den.

    Ta hand om dig och kom ihåg att släppa in andra delar av livet i ditt hjärta också, träning är inte allt!

    kram

    Elin 2009-09-23 21:41:40
    Svara
  • Jag skulle också föredra en man till PT. På sätt och vis är faktiskt min kille min PT i och med att jag styrketränar tillsammans med honom, och han har mer erfarenhet av styrketräning än jag.

    Hoppas du hittar någon bra. Själv skulle jag dock inte ta personlig träning på SATS. För dyrt.

    Eva 2009-09-23 21:09:53 http://renaramagrekiskan.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!