Vinn nya smoothien från Chiquita!

Flytande grejer med nyttigheter, typ vitaminer och så, är populärt. Oftast tillsätts de, som i Coca Cola + eller Vitamin Wells, men nu har Chiquita kommit med smoothies gjorda på superfrukter med egenskaper ”utöver det vanliga”, typ högre näringsinnehåll och hälsosamma egenskaper genom antioxidanter till exempel. Och ja, jag blev tillfrågad om jag ville prova produkten. Och ja, jag tackade ja. Men, jag sa också att jag ville att även mina läsare skulle få testa – och det har ni chans att göra nu, så läs vidare!

Chiquitas nya smoothies med superfrukter kommer i 2 varianter: en med extra mycket antioxidanter (med granatäpple, acai och blåbär) och en med extra mycket c-vitamin (med acerola, guava och apelsin). Priset i butik ligger på runt 20 kronor styck men jag har ordnat så att 5 personer vinner 6 smoothies (så att det räcker hela veckan) som kommer till dig i en kylbag! Eftersom produkten måste förvaras kyld, och att de i dagsläget finns i Stockholm, så bör du ha en leveransadress i Stockholm för att ha chans att vinna!

”Supersmoothies” ligger mig varmt om hjärtat. Det var min första affärsidé som jag aldrig genomförde. Tyvärr. När jag bodde i Dublin fanns det en smoothiebar i ett köpcentrum där man kunde beställa smoothies med proteinpulver eller alger eller andra ”supergrejer”. Det var kreativa recept med frukt och bär och jordnötssmör och god knows what else. Och jag älskade det! Liknande smoothie bars finns nu överallt i världen, förutom i Sverige verkar det som… jag har funderat på att öppna en smoothie bar men det har inte blivit av och kommer nog inte att bli av. Men jag tycker att någon annan borde göra det. Chiquita själva kanske?

Hur som helst, för att vara med och tävla vill jag att du tipsar om en ”superingrediens” du brukar ha med/skulle vilja ha med, när du gör smoothies! Det kan vara allt från frukt till pulver.

Skicka ditt tips + namn och adress till [email protected] senast tisdag 29 september. (Observera att du måste ange en leveransadress i Stockholm eftersom produkterna bör förvaras kylda hela tiden och därför inte kan postas på vanligt sätt)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!