Tis 22 sep: spinning på lunchen

Efter att ha surfat runt på både SATS och SL:s hemsidor igår kväll kom jag fram till att det inte skulle bli något morgonspinningpass imorse. Det fanns ett bra pass på Zenit som började 06.45, men det tåg jag då skulle behöva ta kom fram till city hela 45 minuter före passets början, och det finns inte så jäkla mycket att göra i stan klockan 6 en tisdagsmorgon. Dessutom skulle jag behöva gå upp så olidligt tidigt. 3 spinningpass får räcka denna dag. Särskilt om jag stampar gasen i botten på vartenda ett av dem.

Och det har börjat ganska bra. Gick på en lunchklass på SATS Hötorget för en vikarierande instruktör. Upplägget var inte min kopp med te så jag modifierade det lite. När det kom en backlåt körde hon varierande stående/cykling (jag tror nog inte att det fanns ett enda ståparti som var längre än 30 sekunder) så körde jag stående enbart. Och sista halvan av passet bestod nästan enbart av backar och då var jag i himlen! Dessutom hade jag en bra rygg framför mig. En sådan bra rygg har jag inte haft sedan jag satt bakom snygga Kost-Susanne (läser du fortfarande?) på SATS Medis en gång för länge sedan. Shit vad sådant hjälper! Ryggen framför hade bra kadens hela passet igenom så jag ställde in ögonen på hans pedaler och trampade efter.

Nu sitter jag på kontoret (Snorkis, jag tror vi jobbar grannar!) och har precis hämtat mat från thailändaren på hörnet Apelbergsgatan/någon annan gata. Det gäller att vara laddad inför ikväll, då får jag välkänt spinningsällskap!

Mellan träningoutfit!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du är oerhört inspirerande och jag sitter och ”klämmer” ”hela” din blogg såhär på kvällskvisten och förbannar att jag är sjuk och inte kan träna.
    Jag har förövrigt aldrig testat spinning, men av fler frälsta inlägg här, blir jag så illa tvungen att ge det en chans. 🙂

    ÄtaTränaKämpa 2009-09-22 22:07:13 http://atatranakampa.wordpress.com
    Svara
  • Finns ju inget bättre än en bra rygg. Eller ett par bra fötter närmare bestämt. Jag har ofta samma tjej snett framför mig på RPM och hon är helt galet bra. Bara att ta span på hennes pedaler och trampa på för glatta livet. =)

    Sporty Spice 2009-09-22 15:01:28 http://www.metrobloggen.se/sportyspice
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!