Tis 22 sep (forts.): Dubbelspinning

Knappt hade jag landat på kontoret, käkat lunch och öppnat datorn, förrän jag skulle iväg igen. Laddade med lite latte och fick ont i magen, precis som vanligt. Nilla tror att det kanske är garvsyran i kaffet jag inte tål, men det finns ju i rödvin också och det är inga problem att dricka. Eller är det mjölk i kombination med kaffe? Mjölk i vanliga fall är min favoritdryck. Ska testa sojalatte lite mer och se om hur jag mår efter en sådan…

Fick sällskap av Åsa (med helt klart snyggaste outfiten – rosa proffscykelbrallor ovanpå lila tights och med rosa linne till slår liksom allt annat!) under båda eftermiddagspassen och till finalpasset anslöt sig Nilla. Det var riktigt bra att jag hade spinningsällskap idag. Inget av de 2 passen var någon höjdare. Det första passet var kasst rent allmänt och på det andra passet var i och för sig upplägget riktigt bra (uppvärmning + superlångt block på uppemot 15-20min där man skulle stegra pulsen långsamt och sedan 3-4 block på 4 min där man också skulle toppa pulsen) – men den totala avsaknaden av träningsglädje kombinerat med musik som inte passade mig gjorde det hela till en rätt medioker tillställning. Upplevelsemässigt. I ansträngning så var det 2 riktigt bra pass trots allt. Enbart tack vare mina spinningvänner. Tack Åsa, tack Nilla!

Jag, Åsa och Nilla!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Kan hända att det inte alls är mjölk i latten, beroende på var du köper den.
    vad jag förstått så kan det vara skummjölkspulver eller nått annat, som inte alls var mjölk! (brorsan läste det i en tidning i jämtland i veckan som var.) bland anant en uträkning på hur många kcal det var i bland annat en kaffelatte..

    Caena 2009-09-23 14:26:00 http://www.10kvadrat.blogspot.com
    Svara
  • Synd att alla pass inte kan vara som de Michael håller.. 😉
    Jag tror itne på garvsyreteorin f ö, det finns väldigt lite sånt i just espressorostat kaffe. om man har problem med magen med vanligt kaffe kan man ofta dricka just espresso pga skillnaden i syra! Nåt annat är det, eller så kanske du inte pallar kaffe alls, typ?

    Mikkan 2009-09-23 09:28:45 http://www.njutmaten.blogspot.com
    Svara
  • Tack själv vännen för igår! Trevligt, roligt, svettigt och gott kan man väll sammanfatta kvällen *s* Vi ses igen på onsdag som sagt!

    Å så måste jag återigen konstatera att någon fotomodell kommer jag aldirg att bli *asg* men se det bjussar jag på!

    Kram kram

    Nilla 2009-09-23 08:54:56 http://nillastraningsblogg.blogspot.com/
    Svara
  • Snart e vi i Sverige igen. WWWWWIIIIIIIIIIIIIIII

    Terese Alvén 2009-09-23 08:48:25 http://www.sparkibaken.se
    Svara
  • Tack super söta Sara för fina ord och för i går. Hade det inte varit för er då hade jag gått efter första passet.

    Hihi Helena jag hänger på SATS Hötorget. Och det verkar vara där det händer 😉

    KRAM

    Åsa 2009-09-23 06:40:44 http://asaehrnholm.blogg.se
    Svara
  • Kan inte låta bli att kommentera den kommentar du just fick av ”Karin”. Själv tycker jag att det är så tröttsamt att bli ifrågasatt, och då oftast av lekmän. Var inne på ”Karins” blogg och hon tränar tre pass nästan dagligen varav ett innen frukost på morgonen. Här kastas det sten i glashus vill jag lova. Kör hårt Sara – you rock!

    Sporty Spice 2009-09-23 02:58:46 http://www.metrobloggen.se/sportyspice
    Svara
  • Härligt! Åsa hinner vara överallt verkar det som…igår var hon med mig på BodyCombat! 🙂

    Helena 2009-09-22 23:03:48 http://h-examino.blogspot.com
    Svara
  • Karin: japp, jag är en träningsgalning! att spinna 3 pass om dagen är inget jag gör varje dag. men folk springer inte marathons varje dag heller. ja, inte särskilt många i alla fall. jag har många mål. ett av dem är att gå ner i vikt. ett annat är att utmana mig själv genom roliga galenskaper. att spinna 3 timmar en dag är inte farligt. gör man det varje dag är det däremot inte riktigt sunt.

    traningsgladje 2009-09-22 22:35:39 http://traningsgladje.se
    Svara
  • Vad har du för mål, hur kommer det sig att du spinnar 3 gånger om dagen? Det verkar lite galet tycker jag!

    Karin 2009-09-22 22:30:17 http://fitnessochhalsa.blogspot.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!