Puckat!

Jag har öppnat dörren på vid gavel för svininfluensan och dess kusiner. Ser ni hur jag bär med mig vattenflaskan? Och den ska jag dricka ur sedan, bara sådär! Det är faktiskt ganska puckat.

Men det finns fler saker som är puckade. Som när man efter att ha varit på toaletten vrider på kranen, tvättar sig omsorgsfullt och sedan stänger av den smutsiga kranen med rena händer. Det är också ganska puckat.

Jag läste nyss på en blogg där bloggaren ville vara mer miljövänlig så nu skulle hon börja skölja ur mjölkpaketen och lämna dem till återvinning. Alltså, tanken är ju god men det var ju det där med att spara på vattnet också, det går åt rätt mycket vatten när man spolar ur kartonger…

Jag blir rätt skeptisk och väldigt anti när man väljer ut kändisar till att vara ambassadörer för vissa saker. Som att vara miljösnälla till exempel. Sedan när har en kändis blivit miljövänlig? De, om några, är väl otroligt resursineffektiva. Men nu var det inte det jag skulle skriva om, det var ju det där med att jag i flera dagar gått runt och bjudit in svininfluensan på party.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Måste bara påpeka att det går åt myyyycket mer vatten när man framställer en ny mjölkkartong, än det går åt när man tillverkar en av återvunnet material, sköljvatten inkluderat!

    Maria 2009-09-23 10:58:18
    Svara
  • Ingmarie: håller helt och hållet med, hysterin är obefogad! däremot kan jag tänka mig att rätt så mycket generell skit hamnar på min ”pip” på flaskan.

    traningsgladje 2009-09-22 23:04:06 http://traningsgladje.se
    Svara
  • Om du ska bli smittad från din vattenflaska krävs det i princip att någon hostar/nyser rakt på den och att du sen dricker ur den mer eller mindre direkt. Det bra med de där virusarna är att de dör ganska fort om de inte kommer direkt på en människa. Det som är VERKLIGT puckat är den här enorma hysterin kring influensan. det finns betydligt värre saker att roa sig för.

    Ingmarie 2009-09-22 21:15:50 http://blog.nemonisimors.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!