Mån 21 sep (forts.): Tour de France!

Oh. My. God! Låt mig säga det igen: Oh. My. God! Jag har precis cyklat. Inte kört spinning. Nä, det känns banne mig som att jag cyklat! Och det känns som att jag kommit upp i de 67 km/timmen som proffscyklisterna körde under slutet av dagens etapp på riktiga Tour de France. Och det känns nästan som om jag kom upp i de 1300 watt som den yttersta eliten kommer upp i när de drar igång benen på riktigt. Och framför mig på instruktörssadeln har jag nog haft den näst bästa* instruktören jag någon sin kört för. E.v.e.r! Och som grädde på moset fick jag dela upplevelsen med Mikkan.

Och River, jag har en sak att säga till dig: jag vet att du är Les Millsfrälst och RPM-galen. Men du måste bara testa denna instruktör. Det är som att springa i Berlin när allt annat man sprungit förut är ett lokalt millopp. Typ. Det är som att dricka kaffe gjord på nymalda finbönor när allt man annars druckit är blaskigt och härsket pulverkaffe. Det är som att springa ute i naturen när allt man annars sprungit skett på löpband framför en betongvägg. You have got to try this!

Så alla ni som vill komma så nära cykling det bara går, men fortfarande sitta på en spinningcykel: SATS Odenplan måndagar klockan 18.00 is the place to be! (Samma instruktör kör också 90-minutersklasser på söndagar)

Nä, nu har jag hajpat nog. Nu kommer ni gå på klassen, och så kommer instruktören ha en dålig dag och så kommer ni aldrig tro ett ord på vad jag skriver igen. Men so be it. Idag har jag haft ett halleluja moment! När Mikkan trampade för allt vad benen var satt jag som ett stort fån med ett gigantiskt leende på läpparna. Jag var minst lika trött – men otroligt glad och lycklig. Det är denna känsla som träning handlar om!

*Pia är fortfarande ohotad etta på min instruktörshimmel.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
  • Ah, trodde Jessica körde måndagskvällar numera, my mistake:). Men micheal är också skitbra, verkligen!

    Flingan 2009-09-22 21:38:40 http://livelifelikeflingan.blogspot.com
    Svara
  • Tack för svaret!

    Ibland gifter helheten sig på bästa sätt samt att man själv som cyklist är i fysisk form. Det är en härlig känsla! Dessa ögonblick brukar även synas från instruktörscykeln när de inträffar- det ger givetvis instruktören en ganska bra kick också. WinWin- helt klart:)

    Magnus 2009-09-22 16:52:35 http://spinspirit.blogspot.com/
    Svara
  • Magnus: svårt att säga vad, men det var inte upplägg eftersom det var en TdF-klass. Det var nog hur han förmedlade klassen. Ja, så måste det ha varit för han hade varken mer eller mindre karisma än någon annan… musiken var bra såklart, det var den – men såhär efteråt är det inte musiken jag minns. Det jag minns är känslan av att ha cyklat. Av att ha cyklat tour de france. Och eftersom jag inte gjort det, utan det bara känns som jag gjort det, så måste det ha varit dubbelt grymt. Han hade riktigt bra inlevelse!

    traningsgladje 2009-09-22 15:41:34 http://traningsgladje.se
    Svara
  • Kul att läsa- speciellt för instruktören! Vad mer exakt vad det som var så bra? Musik, upplägg, pedagogik, karisma etc? Går det att sätta fingret på det?

    Magnus 2009-09-22 13:40:36 http://spinspirit.blogspot.com/
    Svara
  • Visst hade vi så kul?! 🙂 Jag går på Michaels pass på Odenplan varje måndag, världens kickstart på dan, och man knäner sig alltid som kung i salen. det känns idag i låren att man tog i lite extra i tempoåkningarna igår… 🙂

    Mikkan 2009-09-22 09:39:47 http://www.njutmaten.blogspot.com
    Svara
  • Du er SÅ PEN!

    Monica 2009-09-22 08:53:59 http://ivrig.blogg.no
    Svara
  • Så himla typiskt! Att passet börjar kl 17 på söndag precis när mitt tåg går hem från Stockholm… Kunde han inte varit lite mer morgonpigg så jag också fått chansen att testa! Han verkar ju HUR GRYM SOM HELST!

    Anna (orka mera) 2009-09-21 23:12:52 http://blogg.piggelina.se
    Svara
  • Det låter sannerligen som detta är ett pass som jag måste gå på 🙂 Men sannolikheten är ju väldigt liten då jag inte drar till huvudstaden för att gå på ett pass om det inte är konvent. Men han kanske kör på konvent också? Men Pia måste ju testat först såklart! Min blogg har för få läsare med tanke på alla eftertänksamma träningsbetraktelser, alla bilder och spännande saker som händer just nu. Håller du inte med? Så tack för länken, du får gärna länka varje dag om du vill? Hahahahaha 🙂 C ya!

    River 2009-09-21 22:32:05 http://riverspringer.blogspot.com
    Svara
  • Så underbart! Vill också testa!!

    Susanna 2009-09-21 21:44:54 http://powersus.blogspot.com
    Svara
  • Flingan: nä, Michael hette han 🙂

    Therese: men! herrejösses!! du mååååste testa!

    Petra: precis!

    traningsgladje 2009-09-21 21:32:54 http://traningsgladje.se
    Svara
  • Jessica va? Larsson? Hon är helt underbar!!! Får alltid en att ta ut sig till max. Det är något magiskt över henne, tipsar alla om denna instruktör!

    Flingan 2009-09-21 21:31:04 http://livelifelikeflingan.blogspot.com
    Svara
  • Shit! Jag som aldrig ens testat spinning blev skitsugen! Lät ju helt underbart.

    Therese 2009-09-21 21:20:05 http://theresewahlgren.blogspot.com
    Svara
  • Fasiken, nu blev jag skitinspirerad 🙂 Cykling is the shit, särskilt när man känner sig som en vinnare!

    Petra 2009-09-21 21:14:07 http://egokick.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!