Bröllopsform

Jag är en riktig datorfreak. Uppdaterar min mail typ jämt. Så många andra internetaddictions har jag inte, mer än bloggkoll. Att se på TV eller läsa tidningar har jag nog blivit för rastlös för. Men igår var ett undantag. Hade fått med mig ett gäng tidningar upp på rummet från jobbet och låg och läste lite. I Bröllopsguiden har jag själv skrivit några artiklar, och har så gjort i några nummer. Igår fick ni veta att en del av mitt arbete handlar om events. Och idag får ni veta att jag även jobbar en del som skribent (frilans). Jäklarns, snart vet ni allt!

För något nummer sedan skrev jag en kortare artikel om att hitta bröllopsformen. Jag intervjuade bland annat Martin Lidberg som då var aktuell med sitt bröllopsformprogram. Men jag tycker att bröllopstidningarna borde göra något större på just detta ämne. Är inte det högaktuellt för varje brud? Det skulle jag tycka i alla fall! Fast kanske inte för de som redan är supertränade, typ nygifta Sporty Spice eller Spark i baken. De är alltid i superbröllopsform!

Vad ville jag ha sagt med detta inlägg? Jag vet inte. Bäst att jag gör nya inlägg snart så att detta glöms bort…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Här i USA finns faktiskt en träningstidning som bara riktar sig till blivande brudar. Är som vilken fitnesstidning som helst fast allt handlar om att komma i form till dagen D. Lite kul. Sen finns ”Bridal Bootcamp” på nätet där man kan prenumerera på mail-veckobrev och få massa träningstips.

    Sporty Spice 2009-09-20 15:05:05 http://www.metrobloggen.se/sportyspice
    Svara
  • Vad kul att andra än träningstokar får läsa dina texter också! Nu blev jag lite sugen på att kolla in ngn bröllopstidning och läsa dina artiklar… fast ska nog göra det i smyg; blir lu lite misstänksamt om man som redan gifr börjar hamstra på sig högar med blaskor :).

    Snorkkis 2009-09-19 13:07:00 http://snorkfrokens.blogspot.com/
    Svara
  • hehe. Kanske bara att du är så fantastiskt bra! 😀

    Esroth 2009-09-19 11:28:03 http://esroth.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!