Ons 16 sep: Träning på Tule

Efter att ha sett en trafikolycka in action på väg ut på E18 (inga skadade men en kvaddad bakdel och en annan bil i diket) och sedan sett 2 väldigt-jävligt-näraolyckor begav jag mig till SATS Tule. Det är oklart om det var gym eller lekstuga. Personalen kom och satte hänglås på gruppträningssalen efter ett tag… Kan det vara så att gympatimmarna förläggs till gymmen? För det var en grupp tonårskids där och jag tror inte de var där frivilligt. Att låta eleverna gå och träna på gym istället för i skolan är rätt smart och skulle kanske fått mig att gilla skolgympan lite mer. Men lite gymvett – och framförallt instruktioner – behövs ändå!

Jag pysslade mest med min grej även om det var rätt trångt i Tules väldigt lilla friviktshörna. Det blev bi- och tricepsträning och 40 minuters mellanintensiv cykling på en faktiskt helt okej motionscykel. Jag ser fram emot att styra upp styrketräningen med PT igen. Förra veckans icketränande gjorde att jag tappade upp nästan allt det sug och ”momentum” som jag byggt upp under flera veckor. Nästa PT-tid är om 2 veckor då jag ska träffa min ”nya” PT.

Svart, svart, svart… skittrist!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Åh, hoppas det blir en ny match made in heaven med nya PT:n, you must tell us all about it! 🙂

    Mikkan 2009-09-17 10:04:17 http://www.njutmaten.blogspot.com
    Svara
  • Aha! Han verkar bra men har inte kört för honom. Jag har kört för Sandra Lindström nu några gånger, och hon har gjort program som jag kör själv nu ett tag, och jag är jättenöjd med henne :o) Ska ta några till PT-timmar längre fram. Synd det kostar så mkt bara, men är klart värt det när man känner att det funkar ekonomiskt.

    Ja men då väntar jag och kikar här! Ska bli jätteroligt se vad du kommer sälja för skoj!

    Kan passa på att säga att jag älskar din blogg, fastnar mer och mer :o) Blir så peppad och inspirerad! TACK!

    Jenny, Halmstad 2009-09-17 08:37:56 http://millbergskan.blogg.se
    Svara
  • Svart, svart, svart – skitsnygg tänkte jag 🙂

    Otäckt med olyckor! Om jag ser eller hör något otäckt så blir jag ofta för stunden lite mer närvarande och tacksam över att jag är frisk och mår bra och tar tillvara på livet. Så borde man ju tänka hela tiden.

    Annika 2009-09-17 08:28:37 http://www.tremil.blogg.se
    Svara
  • Parislisa: ja det ska bli kul, fast min gamla braiga har slutat. 🙁

    Dessi: tack vännen!

    Jenny: Stojan. Har du kört med honom? Fredrik kommer tyvärr sluta som PT för ett tag. Tråkigt tycker jag, han var så jäkla bra! Mina handskar har jag köpt på sats men de är lite stora. Jag kommer ha träningshandskar på Träningsprylar om några veckor också… 🙂

    traningsgladje 2009-09-16 21:58:47 http://traningsgladje.se
    Svara
  • Vem ska du ha som PT nu? Vilka handskar är det du har? Har letat länge efter bra handskar som inte är för stora, de du har på bilden ser alldeles lagom ut! 🙂

    Jenny, Halmstad 2009-09-16 21:22:34 http://millbergskan.blogg.se
    Svara
  • Det första jag såg var bilden till det här inlägget – skitsnygg! 🙂

    Dessi 2009-09-16 21:11:52 http://www.dessi.se
    Svara
  • Kul med PT! Ser fram emot att läsa mer om det!

    ParisLisa 2009-09-16 21:07:44 http://parislisa.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!