Tis 15 sep: Spring Sara, spring!

Jag flög fram ikväll. Kroppen kändes pigg och lätt och stark. Det märkte jag redan från första steget. Sådant känner man. Det är precis som med kärlek. Det går inte att beskriva med ord – man bara vet.

Mörkret hade ganska nyss lagt sig när jag sprang ut och gatorna var tomma. Här och var vilade små dimmoln som påminde om hösten och kylan bet lite i fingrarna. Backarna längs med rundan tornade upp sig som små utmanade moståndare men jag besegrade dem en efter en utan att behöva använda särskilt mycket artilleri. Jag plöjde rakt igenom dem, utan att egentligen tänka på dess motstånd. Mina tankar var på en helt annan plats och la inte alls märke till den höga pulsen eller ansträngda andningen. Jag hade fullt sjå med att fundera på vilka tre färger på svettband jag ska köpa in till Träningsprylar! Rosa är ett måste. Orange är ett sportigt kanske. Limegrönt är snyggt men vill man han det? Turkost känns också ganska hett. Gult är rätt snyggt men är jag ensam om att tycka det?

De svåra frågorna fick mig att fokusera på annat än långa backar. Men mot slutet gjorde sig tröttheten påmind. Benen tappade i spänst. Det började bli kallt. Så jag tänkte på Rocky och hur han sprang uppför trapporna i Philadelphia i den där scenen som egentligen sammanfattar hela filmen. Så jag gjorde som han. Flög upp för sista backen – oövervinnerlig för ikväll.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Jag skulle garanterat köpa ett par rosa och turkosa. Jag har letat länge efter de färgerna =)

    Cizzi 2009-09-16 20:33:53 http://aktivera.blogspot.com/
    Svara
  • Jag röstar på gult!

    Madeleine 2009-09-16 14:49:31 http://new.shapelink.com/sv/blog/maddej_007
    Svara
  • Jag gillar också gult, och vet att Nike under hösten kommer ha grädd/vaniljgula löparkläder.

    Mikkan 2009-09-16 12:21:54 http://www.njutmaten.blogspot.com
    Svara
  • Lyllo dig! Jag har fortfarande halsproblem efter en vecka.. Står snart inte ut längre!

    Eva 2009-09-16 11:36:32 http://renaramagrekiskan.se
    Svara
  • Låter underbart! Och när det gäller svettbanden röstar jag på turkos (förutom rosa då!)

    Anna (orka mera) 2009-09-16 08:05:16 http://blogg.piggelina.se
    Svara
  • Vilken underbar kväll det låter som att du hade! Det var nog en bra eftermiddag och kväll för löpning igår, jag sprang längs stranden i solskenet och hade det hur skönt som helst!

    Therese 2009-09-16 06:45:51 http://theresewahlgren.blogspot.com/
    Svara
  • Låter asnajs! Själv hade jag bra rull i benen på min runda. De första 3,3 miles hade jag fullt upp att tänka på saker som kvällens premiäravsnitt av BL. Glömde typ bort att jag var ute och sprang. Men efter 3,5 miles blev benen till stockar och jag sprang i seg sirap. Halvdog i typ 1 mile men sen släppte det igen den sista biten. Får skylla på att jag mentalt laddad för en skön höstrunda men så var det vindstilla, stekande sol och 26 grader varmt. I-landsproblem va? =)

    Sporty Spice 2009-09-15 23:16:35 http://www.metrobloggen.se/sportyspice
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!