Mån 14 sep: styrketräning!

Så kom den dagen när Sara äntligen fick återse gymmet. Det skedde på SATS Hötorget i arla morgonstund. Och även om det är roligt att vara tillbaka – så var träningen långt från optimal!

Jag var dumsnål och åkte nattbuss från Halmstad till Stockholm. Malmö Aviation hade billigare flygbiljetter men då skulle jag ta tåget till Göteborg, buss till flyget, flyga, buss från flyget och ja, ni fattar – visst låter det jobbigt! Nattbuss är smidigare, i teorin. I praktiken är det ett helvete: man sitter tätt, tätt ihop med väldigt skumma människor. Varför finns det inga lyxnattbussar? Med gott om utrymme och andra faciliteter! Jag tycker nämligen att nattresandet är tidseffektivt!

Jag angjorde Stockholm strax efter 6 imorse. För sent för att hinna vara med på Spark i bakens spinningpass, men för tidigt för att kunna komma in och få mig en frukost någonstans. Ögonen var trötta och kroppen sov fortfarande och jag tittade drömskt mot Scandichotellet vid Centralen. Åh vad härligt med en säng, tänkte jag och styrde benen mot SATS för att i alla fall få ligga på en matta en liten stund. Fast först väckte jag kroppen med lite styrketräning, även om att kalla det styrketräning är att ta i… jag skulle ju väcka kroppen efter lång tids frånvaro, inte döda den på en gång!

Sådär, nu är detta äntligen en träningsblogg igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!