Berocca

Jag har lagt ner tedrickandet. Jag har tagit upp Beroccabruset istället. Det är kanske så man blir frisk? Det blir läskigt orange i glaset men det känns bra. Det ser starkt ut. Det kryllar säkert med nyttigheter där. Tänk vad lättlurad jag är! Men vad ska det där foliet inne i röret vara bra för? Känns föråldrat och miljöovänligt…

Jag har också gjort en preliminär träningsplanering inför kommande vecka. Kanske bör jag ta bort något pass här och där så att jag inte går ut för hårt. Måndag morgon inleds med ett lätt(!) styrkepass med fokus på hela kroppen, så att jag kommer igång igen efter den tomma träningsveckan som varit. Sedan ska jag testa ett flowpass och på kvällen ska jag springa 15k. På tisdag blir det morgonpowerwalk och på kvällen blir det 7k löpning och ett gäng backintervaller. På onsdag ser det lite tomt ut men dagen avslutas med benstyrka och spinning. Torsdagen inleds med en hel timmes morgonjogg och på kvällen blir det träning på hotell: 30min intervall på konditionsmaskin och lite styrketräning för överkroppen. Helgen blir oviss, jag är projektledare för ett event som går av stapeln och det brukar bli jäkligt mycket springa runt vilket ger akut fotont och väldigt lite mat (mest för att jag inte hinner). Men som sagt, jag bor på Sveriges största kedja med gym så jag har inga ursäkter egentligen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • @Miss Agda: bra tänkt det där med benträningen, kanske får byta plats på benstyrkan. hade nog inte alla hemma där. 🙂

    traningsgladje 2009-09-12 20:35:03 http://traningsgladje.se
    Svara
  • Du verkar inte ta det speciellt lugnt när du väl sätter igång med träning igen 🙂 Men du känner din kropp, min kropp skulle nog inte kunna ta så mkt träning direkt efter sjukdom. Sedan så undrar om det verkligen är optimalt att köra benstyrka o spin efter en dag med backintervaller. Jag har alltid lärt mig (o respekterat regeln) att man ska vila (eller iaf BENEN ska vila, styrka överkropp /yoga OK) dagen efter ett backpass. Annars kanske man inte bygger upp musklerna maximalt när de inte får vila. Men du har ju en speciell kropp som inte behöver så mkt vila, precis som du pratade om när det gäller mat och olika personer i ditt videoinlägg så är det med träning och hur den påverkar kroppen.
    Ha en härlig lördagkväll och krya på dig!

    Miss Agda 2009-09-12 20:29:46 http://www.missagda.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!