Vinn spikmattan!

Okej, halsontet i förmiddags utvecklades till halsont och huvudvärk på eftermiddagen. Te lindrar men man blir sjukt kissnödig. Så jag övergick till glassätande. Funkade rätt så bra men den tog ju slut. Så jag knaprade i mig en ipren och gick och somnade några timmar. Vaknade av den envisa kvällssolen. Det är kul med sol men mycket roligare när man är frisk. Sist ut i mitt artilleri var att lägga mig på spikmattan från Stadium som jag hämtade ut lagom till min födelsedag. Jag gillar huvudkuddsfunktionen, det är uppe i nacken jag vill ha lite smärtlindring! Men… mattan gjorde inte så mycket för mitt halsont, och det är den knappast till för heller. Men den är kanske bra för en del annat, nu när jag äntligen har en egen ska jag se till att ligga på den lite oftare för att se hur den kan hjälpa!

Jag har lyckats dra ännu en vinnare av en spikmatta, denna gång var det bloggaren bakom RunRunner som vann. Grattis till dig! Ser fram emot att läsa vad du tyckte om spikmattan!

Och vet ni vad? Nu är det tredje gången gillt för alla er som ännu inte vunnit. Kommande vecka tävlar jag ut tredje och sista spikmattan från SOC/Stadium. Wihoo!

Nu är det sista chansen att tävla alltså! Maila till [email protected] senast måndag 14 september med svar på frågorna: 1) vad kostar spikmattan från Stadium och 2) vad är träningsglädje för dig (max 5 meningar).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • […] har fått in många väldigt fina beskrivningar vad träningsglädje är. Men Monica beskrev träningsglädje på ett sätt som berörde mig lite extra, särskilt nu när […]

    Träningsglädje 2009-09-15 18:38:31 http://traningsgladje.se/hon-vann-spikmattan/
    Svara
  • 499kr (399kr med medlemskortet)
    Träningsglädje är för mig vad kärleken kan vara för dig. Känns nästan helt ouppnåligt, men när den väl kommer drar den med mig som en tornado och rycker mig ur mitt bo. Det är bara i mitten jag får lite lugn och ro.

    Elin 2009-09-14 12:23:23
    Svara
  • […] axeln och kollade på SAW. Det kändes rätt passande på något sätt. Du kommer väl ihåg att du kan vinna en egen? Det är slutspurt på tävlingen! Kategori: tävling Kommentera | var tsMId=4863; […]

    Träningsglädje 2009-09-13 14:01:42 http://traningsgladje.se/slutspurt/
    Svara
  • 1/ 499kronor

    2/ Träningsglädje är för mig att kunna utöva det jag tycker om och älskar nämligen löpning i skog och mark under en himmel så blå eller i ett strilande regn,
    det är lika underbart hur det är.

    Sahra 2009-09-10 11:25:11
    Svara
  • Hej!

    1) 499 kr kostar den!

    2) Träningsglädje innebär för mig att vara fullt närvaro i nuet och uppslukad i glädje från den aktivitet (dans, yoga, löpning) som jag utövar.

    christel rosenberg 2009-09-09 20:24:41
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!