Mitt mode

Jag köpte tröjan på bilden när jag var i Palma. Jag tycker den är rätt skoj. Den är prickig nedtill och prickarna tonas ut högre upp på tröjan. Den är sportig men jag ska nog inte träna i den. Det är ingen funktionströja. Däremot kan jag ha den på jobbet. Under en kavaj och till kostymbyxor.

Jag har kommit till insikt vad gäller mode. Jag har kommit fram till vad jag gillar, och det är att blanda det sportiga med det strikta. Jag är ingen blusperson. Jag är inte särskilt frillig och framförallt inte blommig. Men jag tycker det är coolt att bryta av snyggt och stiligt jobbstrikt men en jäkligt cool sportig klocka. Jag har spanat in en från Adidas. Den kanske dyker upp på Träningsprylar om jag förhandlar bra. Eller en jäkligt snygg kostym till ett par fräsiga sportskor, typ de rosa från Nike. Sådär lite Ellen de Generes liksom.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • 🙂 kul att ni gillar modet och att fler följer det!! (då är det inte jag som är annorlunda)

    traningsgladje 2009-09-09 11:31:43 http://traningsgladje.se
    Svara
  • jag gillar när det blir höst, så man kan ha kavajer utan att svettas ihjäl. Jag har ju inget kavajjobb, men gillar att gå omkring i sånt till vardags. Svart kavalj, svarta byxor och knallröda saucony-kilkenny-skor. Perfect.

    funrun 2009-09-09 09:50:06 http://markatta.com/mary/funrun
    Svara
  • Jag håller helt med dig. Jobbar också på en kostymarbetsplats och försöker göra det lite fräckare och mer oförutsägbart med sportiga detaljer, vintagekläder eller liknande.

    Mikkan 2009-09-09 09:12:23 http://www.njutmaten.blogspot.com
    Svara
  • I LOVE YOUR STYLE!! inte helt olika min dessutom!

    lite vuxenpoäng nu- fint att bli äldre för man blir mer bekväm och vet vad man gillar =)

    emliscious 2009-09-09 08:25:40 http://emliscious.blogspot.com/
    Svara
  • Ursnygg!

    Pernilla 2009-09-08 22:43:23 http://bumbisplace.blogspot.com
    Svara
  • Jag gillar också den kombinationen! Snygga träningskläder har ju den fördelen att de ser riktigt välskräddade ut när de sitter bra också.

    Fredrika 2009-09-08 21:49:13 http://gullfot.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!