Tack!

Tack för alla grattiskommentarer här och på Facebook, via telefonsamtal och sms. Tack för att ni läser och supportar. Tack för er energi och er uppmärksamhet, er kämpaglöd och er vilja att följa med i mitt äventyr och härliga kamp för att bli lite starkare och lite bättre. Tack Grabben för en toppenfin födelsedag. Tack familjen!

Nu är jag tillbaka. Back in business. Tillbaka på bloggen. 3 dagars frånvaro från internet känns som en evighet. Är det för att jag är modern eller för att jag är samtidsskadad? Jag tror att det är för att jag är modern. Bloggen ger mig otroligt mycket och vet ni varför? För att ni läser och för att ni är ni! Fortsätt med det!

Min födelsedag har varit väldigt fin. Vaknade klockan 05.30 och åkte Saltsjöbanan till Slussen. Jag var den enda som såg alldeles yrvaken ut. Sedan tunnelbana till t-centralen, ett regionaltåg till Flemingsberg och X2000 till Göteborg innan vi tog Öresundståget hem till Halmstad. Grabben fastnade i en massa telefonsamtal, det går bra nu för hans bebis. Jag fick äntligen byta till nya kläder och vi tog en lunch på Barmezzo som serverar Halmstads bästa latte. Sedan tog vi bussen till Tylösand. Jag fick en Tylösandskur och blev skrubbad och len. Sedan avslutade vi kvällen på en av mina två favoritrestauranger: Pio i Halmstad. Restaurang nummer två heter Twins och ligger i Åre. Inget går upp mot dessa två toppställen. I love it! Jag var trogen min nyfunna vana och drack några glas cava till min havskräfta på paellabädd och pilgrimsmussla, sedan fortsatte jag med en somrigt pikant tonfisk på morot och mangoldsallad med skaldjursknyten. Till sist en chokladterrine med mangosorbet. Det har varit en bra dag. Fortsättningen kommer bli ännu bättre. Jag har laddat batterierna. Nu kör vi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!