Lör 29 aug: Trelleborgsloppet

Lördag och dags för millopp. Wohoo! Eller?

Det var motigt att komma ut. Men det gick bättre att komma igång. Hade mätt upp en runda på gmap och den gick på gator i krokar jag aldrig varit förut. Sådant är kul. Lite ovisshet är spännande. Även om det visade sig att min runda gick i ett industriområde som i sig självt var allt annat än spännande. Dessutom villade jag bort mig så milloppet blev någon kilometer kortare. Och så sprang jag inte så snabbt heller. Tog inte alls ut mig på samma sätt som under Midnattsloppet förra veckan. Men det gör inte så mycket. Jag har bestämt mig för att springa Tjejmilen imorgon. Grabben får agera hare. Min målsättning är att gå i mål med mjölksyra i benen och andan i halsen!

Dagens höjdpunkt var när det började störtregna efter 2 km. Det var så kraftfullt och så aggressivt att jag sprang och kände mig som en lycklig och skrattande dåre. Den ilskna vinden hade jag i ryggen och det gav mig bra tryck i benen. Åh vad det var härligt med störtskuren. Vid kilometer 4 hade himlen blivit nästan blå igen och då var det inte alls lika kul att springa runt med dyblöta kläder, en hästsvans som droppade och skor som sa chip-chip.

Jag sprang loppet med skor. Men jag har dålig bildfantasi just nu.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Lycka till på Tjejmilen 🙂 Jag håller med om regnet – Man blir ju bara blöt en gång – då kan man lika bra bli lycklig och njuta av det!

    Marathonmia 2009-08-30 09:39:16 http://marathonmia.blogspot.com/
    Svara
  • Jävligt bra jobbat! Du inspirerar massor som vanligt!

    Petra 2009-08-29 22:09:34 http://egokick.blogspot.com
    Svara
  • …jag hänger fortfarande på=)
    Det blev en tidig morgon och milen var avklarad kl 07:30, här var det gråväder och regnade smått…mitt perfekta löparväder…looooove it!
    I övrigt blev det inget fartlopp, men en mil som jag är glad över, eller ja jag är alltid strålande glad när jag har sprungit…en oslagbar känsla som att man har energi så det skulle räcka åt hela världen.
    …btw, lycka till med milen i morgon, och din nya frisyr var riktigt nice!

    Marie 2009-08-29 21:54:56 http://sorgsen.blogspot.com/
    Svara
  • Lycka till imorn! Jag halkade in på ett bananskal och ska köra i Sthlm imorn!

    izza 2009-08-29 17:36:05 http://runrunner.blogspot.com
    Svara
  • Har precis kommit hem fran mitt millopp, som blev lite gang denna gang, kroppen ar inte riktigt pa min sida tyvarr. Men jag gjorde det i alla fall =)

    Karin 2009-08-29 17:13:47 http://karin-minblog.blogspot.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!