Tor 26 aug (forts.): Kapitulation under förbränningsträningen

Ikväll var kvällen då jag kapitulerade totalt. Jag vet inte om jag är på väg att bli sjuk eller om jag behöver vila – men något är fel i kroppen. Och det visade sig tydligt ikväll!

Jag värmde upp inför kvällens roliga body combat med träning på crosstrainern. Det som i vanliga fall är en barnlek var extremt jobbigt. Jag svettades som en tok och var hur trött som helst mellan låtarna i ipoden. När sedan combaten började kände jag mig extremtrött av minsta lilla. Att lyfta armarna var en pärs och när vi gjort 8 raka slag i luften ville jag sätta mig och vila. Varningsklockorna ringde i huvudet så jag lämnade klassen efter en halvtimme och lämnade en lapp till instruktören om att det inte var henne det var fel på. Hon var ju bra!

Jag ringde min träningspartner Coola K och blev trött bara av att gå och prata med henne. Träffade Grabben och gick med honom och handlade på Hemköp och det var jobbigt att gå runt bland frysdiskarna. Ville helst ta en taxi de 400 metrarna hem…

Nu blir det inga många knop resten av kvällen. Jag har legat i soffan och kollat Du är vad du äter. Det programmet får mycket skäll men vet ni vad? Jag tycker det är bra! Det är inte vad Anna Skipper säger som är bra. Jag är inte utbildad i ämnet och vet inte vad som stämmer men – det som är viktigt med detta program är att jag tror att det inspirerar många att ta tag i sig själva. Att försöka förändra sina vanor. Programmet visar att det går – även när det verkar som mest hopplöst. Det tyckerjag är viktigt. När jag tittar på Du är vad du äter så är det förändringen jag minns från programmet, och inte exakt vad som sägs – så om Anna har jätterätt eller inte spelar mindre roll. Jag får ofta min motivationskick på torsdagskvällarna!

Den här söta krabaten låg utanför gymmet. Jag ville ta med den hem. Men det hade inte gått – jag hade inte orkat hålla i kopplet…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Kan det vara kosten? Vad du beskriver… tröttheten är precis som jag mådde många gånger när jag åt 6% kolhydrater med LCHF.
  Jag svett för mycket och vad skittrött! Kanske kan du öka lite kolhydrater intag?

  Du är jätteduktig! 😉

  Coyntha 2009-08-28 10:51:39 http://www.coyntha.wordpress.com
  Svara
 • Det är viktigt att lyssna på kroppen och kunna avgöra när man bara är omotiverad och när man faktiskt inte orkar. Ibland behöver man (tydligen) vila fast man tycker att man inte borde behöva det.

  Johanna 2009-08-28 09:59:16 http://ettlivirorelse.blogg.se
  Svara
 • Jag skulle vilja ha fler uppföljningsprogram på Du är vad du äter för att se om deltagarna ändrats sin livssituation eller om de fallit tillbaka i gamla mönster. Det är verkligen ett intressant program som speglar vad lite kan göra mycket!

  Vila lugnt nu så kan du träna effektivt sen 🙂
  Kram

  Erika 2009-08-27 22:30:22 http://gymfjolla.blogspot.com
  Svara
 • Sov-utmaningen och en vilodag kanske kommer lämpligt nu? Hoppas du slipper bli sjuk, och att bara lite extra vila hjälper…

  Håller för övrigt med dig om Du är vad du äter, jag tycker också det är både inspirerande och intressant. Sen kan man ju ta en del av det Skipper säger med en nypa salt, men man kan ju plocka sina egna russin ur kakan och framför allt ta med sig inspirationen därifrån!

  Prralin 2009-08-27 22:10:33 http://prralin.blogspot.com
  Svara
 • Stackare, så surt men det är så det funkar, kroppen stänger bara ned när den har många bollar i luften. 🙂

  Hoppas du slipper ligga sjuk nu! Kram!

  Mikaela 2009-08-27 21:58:47 http://www.njutmaten.blogspot.com
  Svara
 • Krya pa dig! Sjalv har jag nu sprungit Blodomloppet =)

  Karin 2009-08-27 21:29:45 http://karin-minblog.blogspot.com/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!