Dagens outfit

Jag visar er dagens outfit: träningscapritights och low tech-tisha. Jag kallar numer vanliga t-shirts för low tech. De andas ju inte. Är inte sådär hi tech så att de kan transportera bort fukten som andra t-shirts gör. Sådant är skönt ibland. Jag gillar att styrketräna i low tech-tishor till exempel. Fast det är inte skönt att svettas i dem. Det blir väldigt kallt!

På något sätt vill jag knyta ihop den säck som Snorkfröken öppnade. Eller i alla fall fylla på den med mer innehåll. Hon skrev att hon ofta går runt i träningskläder. Matshoppar på väg hem från träningsrundan till exempel. Sådant gör jag med. Jag fikar till och med på Rival i mina träningskläder (fast utan ett svettigt träningspass före). Det är en skön kontrast till det extremtrendigt uppklädda som råder. Och som alltid råder – trots att trender kommer och går.

Att gå runt i träningskläder behöver inte betyda att man går runt i sunkiga kläder. Nej fram för mer snygga träningskläder säger jag! De fyller ju uppenbarligen en funktion mer än att bara funka för träning. Att shoppa snygga träningskläder är svårt om man inte är i Göteborg eller Stockholm. Då finns det oftast en Stadium eller InterSport att vända sig till – och det är klurigt för dessa butiker att tillgodose alla behov. Därför är Stockholm rena himmelriket. Här finns alla konceptbutiker! Förra veckan var jag in en sväng på Casalls konceptbutik och förälskade mig i halva utbudet. Och så finns Peak. Röhnisch. Adidas. Och säkert en massa fler concept stores jag glömt – men som är rena godisbutiken om man älskar träningskläder, och vill ha dem till mer än bara träning.

Sprillans ny low tech-tisha med loggan för SM-vinnarna i musikfyrverkeri, svarta supergamla tights från Nike och mycket färgglada men väldigt bra strumpor från Nike.

PS. Om jag fick göra en specifik önskan så skulle det vara lite roligare löpskor. Asics och Nike har kommit ett steg på vägen med sina Asics Noosa och Nike Lunar-modeller… DS.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Ja, at gå runt i träningskläder behöver absolut inte betyda att man går runt i sunkiga kläder. Nike & Röhnisch har lyckats bra med att göra snygga kläder, Adidas också för den delen. Jag köper helst träningskläder av de märkena. Craft och Newline lämnar däremot en hel del att önska. Jag undrar varför löparmärken måste vara så tråkiga… Men prototypen av en löpare är nog i mångas ögön fortfarande en senig, tråkig person som inte vet så mycket av livets goda o roliga. Trots att löpning har fullständigt expolerat i popularitet och det är nästan alla numer som springer ens då o då.

    Miss Agda 2009-08-27 08:20:03 http://www.missagda.blogspot.com
    Svara
  • Vad du ser snygg och vältränad ut! Det syns att du jobbat på bra! 🙂

    Elin 2009-08-26 16:38:06 http://piggelinen.blogspot.com
    Svara
  • @Erika: Grattis till lägenheten Erika!!!!

    traningsgladje 2009-08-26 16:36:21 http://traningsgladje.se
    Svara
  • Jag har ett par asics i guld/silver fast tyvärr är de inte så snygga för de… =)

    Jag kan nu även rapportera att jag äntligen har fått allt klart med lägenheten!! Den är min och det blev lägre än vad jag gav i förhandsbudet! Jippie!!

    Nu ska jag ta med Andréa till Worldclass för lite spinning och kostföreläsning…

    kram kram

    Erika 2009-08-26 16:27:57
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!