Tis 25 aug (forts.): Lätt lunchträning

Jag tog en powerwalk på lunchen. Företagare som inte investerar in sin personals hälsa och låter dem träna lite nu och då på arbetstid torde vara galna. Det frigörs så mycket stress, kreativitet och lösningar på problem att det är galet. Det föder så mycket energi och glädje! Grattis säger jag till Adidas som springer på arbetstid, till Electrolux som låter sin personal träna på eget gym och anordnar egna lunch- och eftermiddagsklasser. Och grattis till alla andra arbetsgivare som fattat poängen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Visst är det viktigt att röra på sig, och det måste ju betala tillbaka kostnaden för företagen i form av effektivitet! Vi får inte träna på arbetstid, men har ett gym och lunchklasser flera gånger i veckan, och det bör man verkligen värdesätta. Att det finns ordentliga utrymmen för att byta om och duscha är kanon, för mig som springer till jobbet, och för många som cyklar till och från jobbet. Att vi dessutom har bastu som står på, ger en guldkant på de tidiga mornarna under vinterhalvåret! Ifall jag byter jobb, kommer en självklar fråga vid intervjun vara hur det står till med friskvårdsbidrag, träningsutrymmen osv.

    Snorkkis 2009-08-25 19:58:57 http://snorkfrokens.blogspot.com/
    Svara
  • Min arbetsgivare har fattat poängen. Formellt får vi träna 30min/vecka på arbetstid samtidigt då arbetsgivaren ändå håller i lunch-och morgonpass som sträcker sig över den formella kontorstiden och inte heller tittar någon snett på en om man tar en längre lunch ibland för att träna. Alla pass är gratis + vi har gym i lokalerna.

    Miss Agda 2009-08-25 17:47:51 http://www.missagda.blogspot.com
    Svara
  • Kan bara hålla med. I mitt frilansande så satsar jag på min hälsa och tränar lite här och lite där 😉

    Terese Alvén 2009-08-25 15:50:06 http://www.sparkibaken.se
    Svara
  • Jag håller med dig till 100%. Jag förstår inte företag som drar in på friskvårdstimmen för att spara pengar. Eller företag som inte köper in nya stolar till sin personal för det är för dyrt. Då får man stå där med kostnaden för sjukskrivningar istället. Puckon!

    Johanna 2009-08-25 14:17:32 http://ettlivirorelse.blogg.se
    Svara
  • Verkligen grymt! Min mamma som jobbar på operan har morgonträning där, dansare som kör pilates, yoga osv, massage på jobbet och sådär. Svinbra! Min arbetsplats har satsat på ett riktigt bra friskvårdsbidrag, vilket jag är otroligt tacksam över!

    Mikaela 2009-08-25 13:36:47 http://www.njutmaten.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!