Sveriges största gymkedja

Grattis Sofia Malmqvist – du vann natten för två på Sveriges största gymkedja: Scandic! I vinsten ingår en natt för 2 inklusive frukost och relax på Scandic Opalen i Göteborg.

Jag fick väldigt många tävlingssvar och det var roligt att läsa dem. Tack för alla bra tips som ni alla skickade in! Väldigt många tipsade om att boka ett rum på högsta våningen och att alltid ta trapporna. Andra tips var att packa ner små men smidiga träningsredskap (ab-rolls, gummiband, yogamattor) och träna effektivt på rummet. Eller att träna före frukost för att se till att träningen verkligen blir av.

Om jag hade kunnat ge ett tröstpris hade det gått till Snorkfröken som kom med tipset att köra utfallsgång i korridorerna. Oftast är det heltäckningsmattor i korridorerna vilket ger ett extra bra grepp.

Vinnaren, Sofia, tipsade om att det brukar finnas kartor i receptionen på Scandichotellen med tips om var man kan gå eller springa i närområdet. Hur smart som helst av Scandic tycker jag! (De brukar ofta ha cyklar man kan låna också) Sofia tipsar också om att springa längs med turistkartan och berättar om att hon kört trappintervaller i Spanska trappan i Rom. Coolt!

Vinsten – en natt på Opalen med relax och frukost!

Till alla er som inte vann: var inte ledsna. Lite senare idag dyker här upp en ny tävling!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!