Sommarsallad

Bara för att det är slut på semestern är det inte slut på sommaren. Min mamma hävdar att det är sommar fram till 15 september och eftersom jag är uppväxt enligt den devisen håller jag med. Basta!

Jag slängde ihop dagens lunch mellan några e-mail och eftersom det blev en sallad på kyckling, chevre och melon (+ isbergssallad, röd lök och små kvisttomater) känns det som en somrig sådan. För att toppa till det hela ringlade jag över olivolja, balsamvinäger och citronpeppar. Detta står jag mig på fram till träningen ikväll.

Jag har redan visat vad jag åt till frukost – lite senare visar jag vad som bjuds till middag. Några av er har tidigare undrat vad jag äter på en dag så dessa inlägg är tänkta som svar på den frågan.

Till skillnad från andra äter jag inte så mycket mellanmål. Med den mat jag äter just nu är jag nämligen inte hungrig mellan målen. Just detta är till exempel en stor skillnad mellan mig och min viktminskningskompis Coola K. Vi går båda ner i vikt – men vi gör det på olika sätt. Om jag får komma med en enda pekpinne i hela mitt träningsbloggliv så är det att känna efter själv. Ingen är den andra lik. Det gäller både mat och träning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!