Better than ice cream!

Jag har precis fått en fin utmärkelse av Miss Agda med motiveringen: ”Vill man så kan man. Det har du bevisat flera gånger om. Du sprider massor av träningsinspiration och skriver väldigt bra. Den mest intressanta träningsblogg jag har stött på.”

Jag blev hur glad som helst av den bloggutmärkelsen. Precis sådär vill jag vara så det känns kul att det är så jag uppfattas!

In this post, I want to hand out the ”Better than ice cream” award to the 3 blogs that for whatever reasons has caught my attention lately. Someone who’s blog is inspiring me, someone who has done an exceptional job with their blog or just made me think diffrently about something…

The whole point of the ”Better than ice cream” award is for the bloggers who recieve it to then pay it forward to the 3 bloggers who have had that same impact on them. It can even be to the blogger giving it to you, as long as you also give to 2 other bloggers to keep it moving forward! If you recieve this award more than once, just headline it xthe number of times. (the purple text is to be included in the blog post when passing this on so it keeps moving)

Det är dags att ge utmärkelsen vidare vidare. Och det är inte helt enkelt. Jag läser en del bloggar och de inspirerar mig på olika sätt… efter en del diskussioner med mig själv så tycker jag att dessa bloggar/bloggare är better than ice cream:

Gymfjolla: Erika som skriver Gymfjollapersonen är den gladaste och varmaste personen jag träffat! Hon sprudlar av energi och lycka – och det smittar av sig! Därför gör det ont i mig när hon drabbas av motgångar. Men du Erika, du kommer tillbaka!

MarathonMia: Mia är inte bara grym för att hon springer en massa mil. Mia är grym för att hon är hon: ett energiknippe man inte trodde fanns. Det märks bara man går in på bloggen – och det förstärks gånger jag vet inte hur mycket när man träffar henne. Mia är inte som alla andra. Mia liksom ger och ger och ger, och kräver ingenting tillbaka. Hon är grym och hon är cool och hon är fantastisk på alla möjliga och omöjliga sätt.

Rosenblom: Man får tycka vad man vill om Rosenbloms åsikter – han både vågar och lyckas leverera en hel del av dem. Kontroversiellt eller inte, Rosenblom är där ändå och bjuder på underhållande läsning. Att jag inte delar alla hans åsikter spelar liksom ingen roll – bloggen är välskriven och framförallt så är den kul. Att Rosenblom ens uppmärksammar eller uppskattar en sådan här glasstrut tror jag inte det minsta men här har du den ändå!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • […] Träningsglädje motiverar varför Rosenblom är Bättre än glass. Fan. Rosenblom? Det är ju jag. Kul. En mycket […]

    Internationellt prisbelönt… « rosenblom 2009-08-28 11:16:39 http://rosenblom.wordpress.com/2009/08/28/internationellt-prisbelont/
    Svara
  • Tack snälla snälla du! Det var värmande och stärkande ord som kommer väldigt väl till pass. Jag känner att livsandarna sakta börjar återkomma men jag vill heller inte ta ut glädjen i förskott för jag vet att det snabbt kan falla tillbaka i hålet igen. Damn those ill-battingar!!

    Erika 2009-08-24 20:43:08 http://gymfjolla.blogspot.com
    Svara
  • Haha! Jag bugar och bockar å det ödmjukaste. Jag är förvisso inte alls så svag för glass men inte heller så oförskämd att jag tackar nej när det bjuds. Tack, tack.

    Utmärkelsen i all ära men jag uppskattar motiveringen än mer. Utifrån de korta raderna verkar jag leva upp till min ambition. Modigt, underhållande och välskrivet. Det är väl närapå vad jag försöker åstadkomma.

    rosenblom 2009-08-24 19:00:30 http://rosenblom.wordpress.com
    Svara
  • GRATTIS! Den är du väl värd Sara! 🙂

    Helena 2009-08-24 08:18:34 http://h-examino.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!