Ons 19 aug: Löpning med brorsan

När jag är i Stockholm brukar jag bo hos mina föräldrar. Min oas på söder har jag hyrt ut. Det vore både supermysigt och väldigt skönt att ha en liten etta att åka upp till nu och då men det är en onödig utgift. Som att köpa en ny racer i budgetmodell varje månad ungefär. Eller ett par skidor.

Hela familjen lyckades samlas till middag – baconlindad kyckling, sallad, smarrig röra på fetaost och turkisk yoghurt, ost och några glas vin. Under middagen kläckte min brorsa ur sig att han tyckte att vi skulle gå ut och springa sedan. Eftersom det bara handlade om 5 km tog jag en kycklingbit till. Och ett andra glas vin.

Vi begav oss ut runt 22-draget. Då låg gatorna tomma förutom några 15-åringar på moppe. Det gick ganska bra att springa i början men snart började kycklingen flyga runt i magen. Den landade i halsen och där stannade den kvar hela rundan igenom. Mysigt.

Brorsan sprang med hörlurar och gjorde som Grabben brukar göra: trummade i luften. Nu och då ökade han farten och jag gissade att det var då det kom en bra låt. I efterhand visade det sig att småintervallerna var planerade. Men det hade han glömt att berätta för mig…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ha ha, varför inte. Några glas vin o lite löpning på det 🙂 Kanske inte så nyttigt egentligen, men 5K klarar man ju alltid.
    Jag är back in svedala och här ska det tränas massor i höst.

    Miss Agda 2009-08-20 09:03:32 http://www.missagda.blogspot.com
    Svara
  • oschysst!
    men kul antar jag?
    skönt att ha någon att springa med då och då…

    Caena 2009-08-20 07:45:11 http://www.10kvadrat.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!