Vinn en natt på Scandic: Sveriges största gymkedja

Sveriges (ja faktiskt hela Nordens) största gymkedja heter inte SATS eller WorldClass eller Sportlife eller Nautilus. Största kedjan av gym heter faktiskt Scandic!

Tanken är att gymmen på Scandic ska se liknande ut med trägolv, spegel från golv till tak, belysta bilder på väggarna och en servicestation med rena handdukar och vatten. Jag har själv tränat på till exempel Scandic InfraCity och gymmet är superfräscht!

I sin satsning på fräscha gym har Scandic tagit hjälp av före detta handbollsproffset Staffan Olsson. Han ska serva gästerna med tips om enkel och anpassad träning. Den stora aha-upplevelsen fick Staffan Olsson när han åkte med handbollslandslaget till VM 2008, och hela laget bodde på ett hotell med gym.

– Det var fantastiskt! Jag hade aldrig orkat hålla det tempot, med så många beslut att fatta, intervjuer med media och långa dagar med hög koncentration, om jag inte kunnat träna dagligen. I och med att möjligheten fanns på hotellet kunde träningen ske på mina villkor. Vi lät till och med någon spelare som var lite skadad köra sin lätta träning på hotellet, säger Staffan Olsson.

Staffan Olsson och Scandicgym

Ett av de snyggaste gymmen finns på Scandic Opalen i Göteborg. Nu har du chans att vinna en natt på Scandic Opalen!

Priset inkluderar rum för två personer, möjlighet till träning i det nybyggda gymmet, en skön stund i hotellets relaxavdelning och en riklig frukostbuffé på morgonen. Glöm inte heller att titta uppåt – just nu byggs fem extra våningar, som gör att Scandic Opalen, med endast några kvarter till shoppinggatan Avenyn, snart kan erbjuda dig att vakna upp till Göteborgs coolaste utsikt.

För att tävla gör du såhär: skicka ett mail till [email protected] senast söndag 23 augusti med ditt bästa hotellträningstips och namn på 2 Scandichotell i Göteborg. Lycka till!

Relaxen på Scandic Opalen – i den där jacuzzin kan du snart sitta och njuta!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • […] Ni kommer väl ihåg att tävla om en natt på Sveriges största kedja med gym? […]

    Träningsglädje 2009-08-19 23:37:38 http://traningsgladje.se/ni-kommer-val-ihag/
    Svara
  • Carolina:
    skicka det där i ett mail för att vara med på tävlingen ju…

    Lina:
    ja visst är det bra!

    Sofiie:
    just nu är jag i Halmstad faktiskt och nä, för min del blir det inget Lidingölopp. Men det är väldigt fint att springa där!

    traningsgladje 2009-08-17 23:08:08 http://traningsgladje.se
    Svara
  • Åh, hade inte suttit helt fel! Verkar som du bor i Stockholm, eller iallafall är där nu. Kommer du springa Lidingöloppet i slutet av september?? 😀

    Sofiie 2009-08-17 17:44:39 http://www.sofiebichler.blogg.se
    Svara
  • […] För att delta och för mer info klicka här. […]

    Vinn en natt på scandic | Spotlife 2009-08-17 17:32:24 http://spotlife.se/2009/08/vinn-en-natt-pa-scandic/
    Svara
  • har provat gymmet på ett scandic i helsingborg och var helt nöjd. Så gött att kunna träna enkelt när man är hemifrån

    Lina 2009-08-17 13:01:34 http://linasviktkamp.blogg.se
    Svara
  • Det hade jag aldrig kunnat ana! Där ser man. Klart jag ska vara med i denna coola tävling. Två braiga hotell= Scandic Europa och Opalen. Mitt bästa tips på hotellträning är givetvis morgonträningen. Träna först (jag tar löpbandet) och sedan avslutar du med en simtur! Allt innna frukost! Sen kan man bara vräka i sig lyxfrukost 😀

    Carolina 2009-08-17 10:57:49 http://www.cepoumeij.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!