Sveriges finaste strand?

Grabben inspekterar stranden i Sandhammaren. Som den patriot han är vill han inte erkänna att den är minst lika bra som Halmstads Tylösand. Vi har fått tipset att springa här. Det verkar jobbigt. Sanden är väldigt vit och fin och fluffig. Inte alls sådär kompakt och platt som i till exempel Miami eller Östra stranden i Halmstad. Men vi gillar ju sådant som är jobbigt. Har även fått ett annat vandringstips (ingen föreslår att man ska springa) men jag minns inte vad det hette… Nu ska vi äta pizza på Fridens som alla pratar om. Karin, oroa dig inte, jag planerar fortfarande för minus på vågen vid nästa invägning!

Följ sara direkt i din mobiltelefon

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • @anna: bra fråga anna! jag har inget bra svar på den annat än jag enligt erfarenhet märkt att jag måste äta 1700 kcal för att gå ner i vikt. det är inte så mycket när man tränar 10 timmar i veckan… jag har en hormonrubbning som heter pcos som möjligtvis kan göra det svårare att gå ner i vikt – men det går ju. 🙂

    Träningsglädje 2009-08-15 16:00:54 http://traningsgladje.se
    Svara
  • hej far jag fraga en sak, du skrev i ett tidugare inlagg att du vager mer an de flesta som tranar et eetc.. hur kommer det sig att du inte gar ner i vikt iom att du verkar trana sa mkt? jag sager inte att du behover ga ner i vikt men man brukar vall naturligt bli smal och man tranar varje dag? ater du mycket fet mat i ovrigt?

    anna 2009-08-15 10:17:54
    Svara
  • Absolut en av de finaste stränderna iaf, även om också jag kanske är lite patriotisk. 🙂
    Vad tyckte ni om Friden? Var ”sjörövar-Fabbe” där? 😉
    (en av kockarna när vi var där såg ut precis som Pippi Långstrumps pappa, om han var där fattar du nog vad jag menar…)

    Prralin 2009-08-15 00:16:36 http://prralin.blogspot.com
    Svara
  • Åh vad jag önskar att jag kunde fastna för löpning det låter så underbart att bara springa och glömma allt, när jag tränade.. så var det enda som fanns i tankarna att ta lite tyngre vikter eller några fler rep allt för att bränna..
    Men så gick det som det gick också..

    K.. 2009-08-15 00:09:35 http://onmywayback.blogg.se/
    Svara
  • Tylösands helhet vinner. Men sanden här var kanon!

    Grabben 2009-08-15 00:09:12 http://snabbafotter.blogspot.com
    Svara
  • Karolina:
    Vi var i Malmö idag faktiskt… 🙂

    Karin:
    Nä imorgon blir det morgonjogg innan GAXarna startar!

    Christine:
    Bra tips, ska kolla in dem. Tack!! 🙂

    Träningsglädje 2009-08-14 23:23:40 http://www.traningsgladje.se
    Svara
  • Hej! Kommer där nere ifrån de krokarna och det finns mycket fint nära Ystad. Jag tycker Knäckbäckshusen vid Kivik är jättefint(är en by tror jag med jättefin strand), sedan ute vid Marsvinsholm slott himla fint. Vandringsleder är jag dålig på därute… om inte får ni ta löparslingan som vi hade på gymnasiet, ligger vid regementet i Ystad hehe! Fast i brösarps backar kan ni ju allt köra lite backträning i. Det var mina tips, fortsätt skriva inspirerande, kul läsning. Jag tittar in på din blogg lite då och d, när jag behöver inspiration för att ut och löpträna till en bra tid på Broloppet 2010.
    Mvh Christine

    Christine 2009-08-14 23:20:23
    Svara
  • Bra, bra Sara! Ja nu när vi är igång ska vi ju ta o vinna över motståndarlaget igen och igen! Inte för många lattes och pizzor 😉 Ha en skön semester, och schysst att ni ska springa och pace:a GAX:arna!

    Karin 2009-08-14 20:53:57 http://www.karintri.com
    Svara
  • ska ni inte besöka malmöfestivalen när ni ändå är i krokarna? 🙂 MASSA god mat där! och även där finfina stränder att gå eller springa på 🙂

    Karoline 2009-08-14 20:37:07 http://wordsareveryunnecessary.webblogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!