Tor 13 aug: löpning före frukost

Jag känner mig helt knockad! Det gjorde jag redan innan jag stack ut och sprang en sväng på morgonkvisten. Benen känns mosiga och jag orkar inte lyfta armarna. Huvudet är alldeles vimmelkantigt. Vad har hänt?

När jag stod i duschen efter morgonlöpningen kom jag på varför jag är trött i överkroppen: styrketräningen från i tisdags! Och benen är mosiga sedan i måndags. Och huvudet har checkat ut på grund av insomnian igår. Nu är det bara att samla ihop alla trasiga rester, lappa ihop dem och hoppas på att allting gjuts fast sådär fint som det var innan. Det ska nog gå bra. Österlen får läka ihop mina trasiga delar.

Morgonjoggen blev en lugn historia. Det är det som är det fina med löpning. Man behöver inte alltid trycka gasen i botten. Ibland kan man springa bara för att njuta också. Till alla dem som sagt till mig att de avskyr löpning för att det är så tråkigt och så jobbigt har jag alltid sagt samma sak: slå av på takten. Du behöver inte springa så fort! Hastigheten kan du ta igen senare, när du kommit igång lite mer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • inspirerande, tack för det!, imorgon bitti blir det dags för mig att sticka ut – 06:00 oavsett väder. Har lite svårt för morgonträning, men det är ju såå skönt efteråt. På lördag Midnattsloppet!

    Elena 2009-08-13 21:58:15 http://elenasmind.blogspot.com/
    Svara
  • Funderar om vi ska ta resten av sträckan på Bohusleden i mitten av september?
    Vad säger ni?

    mikael 2009-08-13 15:52:44 http://mayolinho.bloggproffs.se
    Svara
  • När jag springer själv har jag alltid svårt att hålla farten nere.
    Tycker alltid att jag borde pressa mig lite mer 🙂
    Inte optimalt för att få ut det bästa från min träning.
    Hoppas en pulsklocka kan hjälpa mig

    mikael 2009-08-13 15:52:02 http://mayolinho.bloggproffs.se
    Svara
  • Kom faktiskt ut i morse ja me, men av lchf har jag faktistk skaffat mig mer ork, orkar längre tar igen mig snabbare. Nu gäller det bara att hålla igång också. även i vinter.
    ( har vägt 30 kg mer och då var inte motion ens nått jag gjorde sällan. det var aldrig! och sen blev det ett måste för att gå ner, och nu är det för att underhålla och gå ner lite till)

    Caena 2009-08-13 14:13:39 http://www.10kvadrat.blogspot.com
    Svara
  • Håller helt med…jag HATADE löpning för ett par år sedan, men inser ju nu att jag gick ut alldeles för hårt och kroknade långt innan jag hade kommit in i andra andningen. Löpning är en konst och den kräver en MASSA tid och motivation till en början, men när man väl är inne i den är det svårt att sluta…

    Helena 2009-08-13 13:40:57 http://h-examino.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!