Det blir inte alltid som man tänkt sig

Jag hade bra flyt på dagen. Och extremt dåligt flyt när eftermiddagen föll på. Jag satt i soffan halv sex när jag egentligen skulle vara på gymmet och köra rygg och armar. Jag satt i soffan klockan halv sju när jag egentligen skulle vara på gymmet och dansa. Jag satt i soffan klockan halv åtta när jag egentligen skulle vara på gymmet och avsluta träningsdagen med body balance. Och eftersom planen inte var att jag skulle sitta i soffan hela kvällen blev Grabben väldigt förvånad över att hitta mig hemma när han kom hem efter att ha varit borta en sväng.

För nej. Det var inte meningen att jag skulle sitta i soffan hela kvällen och stirra mig blind på en datorskärm. Men ibland armbågar sig jobbet lite fräckt före. Och ibland är den stressen som jobbet orsakar olidlig och påfrestande. Jag syftar på den sortens stress som framkallas när man väntar på andra och vill att de ska skynda sig. Har jag själv mycket att göra är det inga problem. Jag är en hejare på att jobba. När som helst. Då hade jag tagit paus, gått till gymmet och samlat ny energi – och gått hem och jobbat. Betat av allt lugnt och metodiskt.

Nu satt jag hemma och blev superstressad och bara väntade, jobbade när jag fick in det jag väntade på och blev sedan så trött att jag inte kom iväg alls. Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • jag vet precis vad du snackar om. Bestämde mig igår för att ha regler inför hösten som gynnar mig som person, att jag släpper jobbet, inte beh pusha till 110% alltid utan kan vara nöjd på 80% av ”maxpuls” och låter andra saker som träning och kärlek ta plats.

    Mikkan 2009-08-13 14:37:23 http://www.njutmaten.blogspot.com
    Svara
  • Inget är så frustrerande som när man inte kan jobba för att man väntar på att nån annan ska fixa nåt först. Ok att slösa med sin egen tid, men börjar någon annan slösa med min tid – morr!

    Snorkkis 2009-08-13 06:55:14 http://snorkfrokens.blogspot.com/
    Svara
  • Nu har du vilat upp dig, och kan träna så mycket mera när du kommer till Österlen. Tycker ni ska ta och besöka Café Annorluna. Jag har hört så mycket gott om det från mina föräldrar.

    Joel B 2009-08-13 00:18:16 http://gronaben.blogspot.com
    Svara
  • Precis, det är bland det värsta jag vet på jobbet – vänta på andra som är sena, gaaahhh!! Som du säger, när det hänger på en själv så har man koll, vet att om man bara jobbar på så fixar man det. Men att vara beroende på andra som inte levererar, huga!

    Hoppas du kan köra några riktigt bra träningspass imorgon istället!

    Ditt inlägg för ngn dag sedan ang Fit o Fet var förresten bara så bra!

    Pia Plupp 2009-08-12 23:46:47 http://livetmittilivet.blogspot.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!