Björn Ferry

Jag har skrivit ett blogginlägg om Björn Ferry förut. Men då missade jag att fråga Björn vad träningsglädje är för honom. Det har jag gjort nu – och såhär svarade Björn:

Träningsglädje för mig är att hitta en ny uppförsbacke. Det gör mig alltid väldigt glad.Att stanna och ta en fika mitt i ett långt cykelpass är också en återkommande höjdpunkt. Men den största kicken är att känna sig lätt och stark!
Bilden är tagen av Heidi Andersson och lånad från Björns blogg
Jag gillar Björns svar. Det visar på att träningsglädje kan vara samma sak för en vanlig motionär som för en elitidrottare. Elitidrottare är nämligen vanliga människor precis som vi andra, det är lätt att glömma bort det ibland! Och precis som oss vanliga dödliga har Björn en blogg – en blogg som dessutom är rätt så bra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • […] betyder för dem. Bland de som svarat finns personer som Annika Sjöö, Jonas Colting och Björn Ferry. Idag är det Staffan Ring som får svara. Dels på vad träningsglädje är för honom, men även […]

    Träningsglädje 2009-08-23 20:17:56 http://traningsgladje.se/staffan-ring/
    Svara
  • Kul att han säger just detta att känna sig lätt och stark. det är en sån kick när man känner sig sådan, och det tar egentligen inte lång tid. jag har bara tränat på riktigt sedan i april och känner en fantastisk skillnad i kroppen. Känslan är med en hela dagen, man blir upplyft och peppad av det!

    Mikaela 2009-08-09 19:13:04 http://www.njutmaten.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!