Mån 3 aug: Träning på Sportlife Exclusive

Sportlife exclusive är så exclusive att man knappt kommer in. Åldersgränsen är 25 år och det har jag med nöd och näppe passerat. Eller okej då, det var för 2 år sedan. Snart 3. Fan.

Vi var 3 som kom in på Exclusive idag. Just då var vi typ de enda. Det var väldigt tomt. Och väldigt fint. Exclusive är en grym anläggning. Känslan är lite som på ett spa. Mörka toner i kaklet och lite lugnt och ombonat liksom. Fast på ett mycket sparsmakat sätt. Sådär som det ska vara när det är modernt.

Det var jag och River och Rivers kompis. Vi började med uppvärmning på en hi-tech maskin som jag inte riktigt vet vad jag ska kalla den för. Som en crosstrainer fastän fötterna går mer rakt än runt. Istället för att ha level 1-20 som många maskiner har, hade den här maskinen level 1-100. Det blev ganska mycket knapptryckande – och pipande – när jag växlade mellan 20 och 40 eller 40 och 60.

Sedan körde vi ett styrkeprogram jag tagit fram dagen till ära. Fast om sanningen ska fram gör jag nya program till varje styrketräningspass. River hade beställt överkropp, fast inte bröst eller biceps, så han fick rygg, axlar och triceps i form av:

Latsdrag

Rodd med stång + drag till hakan med stång (superset)

Baksida axlar i cc + lyft framåt med viktplatta (superset)

Rodd med hantlar + kickbacks med hantlar + axellyft åt sidan (triset)

Tricepspushdowns + militärpress (superset)

Rygglyft i bellyback + dips (superset)

Kanske har jag glömt någon ”station” för det där kändes lite tunt med tanke på hur länge vi var på gymmet. Men så var vi en sväng och kollade på body pumpen också. Och så rodde vi lite faktiskt. Tiden går fort när man har roligt…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Visst är det ett fint gym! Där har jag kämpat på med min gamla PT. Har provat din yoghurt frukost nu, eller ska jag kalla den efterrätt då den är så god. Det blev med kokos, banan och persika. Btw. Jag tycker att du ska göra din blogg till det du vill. Jag uppskattar att följa din viktminskning, kost, träning och liv. Men klarar mig utan tider, set och pulstoppar :).

    Frida 2009-08-04 09:56:54
    Svara
  • Grytm gym, kanske när man är tillbaka i Göteborg… Fast, jag gillar SATS också såklart, håller mig till vissa anläggningar som jag gillar.

    Mikkan 2009-08-04 09:20:33 http://www.njutmaten.blogspot.com
    Svara
  • Coolt gym!!

    Josefine 2009-08-04 08:49:23 http://www.lifeit.webblogg.se
    Svara
  • Vilket gym. Skulle jag gärna ha tillgång till. Däremot ska jag väl inte klaga, vi har en jätte anläggning som fungerar ypperligt. Men sådär fin är den inte.

    idamari 2009-08-04 00:05:12 http://idamarithornberg.blogspot.com
    Svara
  • Wow, det där gymmet vill jag ha hemma i vardagsrummet 😀

    Petra 2009-08-03 23:07:38 http://egokick.blogspot.com
    Svara
  • Ser ju kul ut med klätterställningen på stora bilden i mitten!

    Grabben 2009-08-03 22:59:49 http://snabbafotter.blogspot.com/
    Svara
  • Söt du är 🙂 Och det är så härligt snyggt det där gymmet, alla gym borde se ut så!

    Susanna 2009-08-03 22:58:11 http://powersus.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!