Svensk spikmatta

Jag är på grillmiddag och testar den svenska spikmattan. Den är inte lika formbar som shaktimattan men har längre ”spikar”. Jag väntar fortfarande på att bli lika frälst som alla andra…

Följ sara direkt i din mobiltelefon

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Shit denna mattan ser ju ut att göra ont. Så stora o långa spikar. Shaktimattan jag har hemma är ju bara små piggar… Men skönt o ligga på=)

  Träningsfreak 2009-08-04 19:23:02 http://traningsfreak.blogspot.com/
  Svara
 • Lina:
  ja man vill ha de bästa egenskaperna från dem båda!

  Alis:
  ja så kan det ju faktiskt vara, samtidigt blir man lite ”åh jag vill också uppleva allt det där” när man lyssnar på alla andra som är helt lyriska. jag tycker för övrigt absolut att du ska komma på spinningen. det fina med spinning är ju att man kör efter sin egen nivå och dagsform. det vore superkul om du kom!!! skicka ett mail till mig på [email protected] så ser jag till att du också finns på utskickslistan när mer info kommer!

  Mikaela:
  ja den aspekten är inte heller att förglömma…

  traningsgladje 2009-08-01 16:26:01 http://traningsgladje.se
  Svara
 • Är det så kanske (bara funderar, har själv ej provat) att man inte annars lägger sig ned och bara tar det helt lugnt i en halvtimme om det inte vore för spikmattan? Tänker att just den biten är något som upplevs så mycket positivt, fast det sedan helt tillskrivs spikarna i sig?

  Mikaela 2009-08-01 11:32:27 http://www.njutmaten.blogspot.com
  Svara
 • Det kanske faktiskt är så att din kropp inte behöver ligga på en matta?
  Den kanske inte gör så stor nytta på dig?
  Jag funderar lite på bloggspinningen. Ska göra ett test idag för att se hur otränad jag är. Har inte kört spinning på väldigt länge.

  alis 2009-08-01 10:33:22 http://mittalisliv.blogspot.com
  Svara
 • har oxå provat den svenska men tyckte den var så ”stum” på något konstigt sätt när man låg på den. Har en orange shaktimatta här hemma och trivs jättebra med den förutom att jag börjar vänja mig vid piggarna. Det är skönt att bara ligga ner stilla i 20 min och ta det lugnt 🙂

  Lina 2009-08-01 06:54:06 http://linasviktkamp.blogg.se
  Svara
 • @Anna: har svårt att uttala mig om vilken som är bäst. gillade att shaktimattan var formbar men spikarna på den svenska kändes bäst!

  traningsgladje 2009-08-01 01:44:00 http://traningsgladje.se
  Svara
 • Alla säger ju att den svenska ska vara bättre… jag är galet nyfiken!

  Anna 2009-07-31 22:45:02 http://metrobloggen.se/annoula
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!