Who is the Biggest Loser 2.0?

Om knappt 9 dagar börjar det. Därför äter vi våra sista glassar nu. Fan vad vi längtar! Ja, faktiskt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • och, som komentar till tidigare kommentarväxling: om man följer träningsglädje så ser man att det inte finns något ohälsosamt om livsstilen eller budskapen på bloggen alls, har svårt att se hur det skulle kunna misstolkas faktiskt. All handlar ju om att uppnå hälsa och vara glad i processen, och vi är många som uppskattar det samt tar till oss både tips och inspiration! 🙂

    Mikaela 2009-07-30 11:18:56 http://www.njutmaten.blogspot.com
    Svara
  • Inte så konstigt, det är ju gött att köra hårt och vara fokuserad. När man väl bestämt sig är det knappast svårt att låta bli heller, mental inställning är allt!

    Mikaela 2009-07-30 11:15:29 http://www.njutmaten.blogspot.com
    Svara
  • @Sandra: Hej Sandra, om jag varit på något sätt normalviktig hade jag tagit din kommentar på allvar. I dagsläget är jag inte normalviktig men det skulle vara mycket trevlig att vara det. Jag eftersträvar inte att bli smalare för utseendets skull utan precis som Blondinbella vill jag också vara hälsosam! Jag förespråkar aldrig en ”ät ett äpple och drick lite vatten om dagen”-diet utan både tränar och äter bra. Med ditt sätt att resonera kan man gå till angrepp på alla bloggare som sitter och dricker cola och äter andra sötsaker varje dag – hur hälsofrämjande är det? Och alla som shoppar och dricker sprit! Det är ett beroende som Blondinbella också arbetar mot genom sitt engagemang i Röda Fjädern. Har du tänkt på detta?

    Träningsglädje 2009-07-30 10:24:48 http://www.traningsgladje.se
    Svara
  • Hejsan! Din blogg är inspirerande på många sätt. Men dock hoppas jag att du inser riskerna med att framställa din bantning via bloggandet. Hoppas att du tänker på att du företräder nätverket spotlife när du bloggar samt att många av dina läsare är unga och lätt hoppar på en bantar tävling för att uppnå sitt drömideal. När du skriver för spotlife anser jag även att du SKALL tänka på deras värderingar och att då Isabella Löwengrip samarbetar med AB kontakt för att motverka ätstörningar etc. är det då ett bra förslag att prmota bantning (Biggest looser tävling/hets) i bloggen? Visst många människor skulle må bättre genom en lägre vikt men att banta genom att blogga och speciellt inom Spotlife nätverket är det så klokt? Se gärna följande artikel: http://www.aftonbladet.se/wendela/article5079192.ab
    Mvh Sandra

    Sandra 2009-07-30 07:31:51
    Svara
  • Sofy:
    🙂

    Marre:
    Kul om vi är fler som försöker!!

    Ida:
    Ja… har försökt klura ut något men det blir lite krångligt så blir inget organiserat sådant från mitt håll denna gång tyvärr.

    Träningsglädje 2009-07-29 23:04:45 http://www.traningsgladje.se
    Svara
  • Kaan du inte starta biggest loser tävling för dina läsare? alltså man får anmäla sig till dig och så skriver du upp resultatet varje vecka? Vinnaren kan vinna nåt fint? Oooh behöver verkligen en sporre nu!

    ida 2009-07-29 22:37:58 http://halsorummet.blogg.se
    Svara
  • Coolt! Det ska jag följa och kanske hänga med lite såhär från sidan…. 😉

    Marre 2009-07-29 22:09:11 http://marresmarathon.blogspot.se
    Svara
  • Det blir grymt, jag längtar också nu, ha, ha ha!

    Sofy 2009-07-29 21:39:48 http://www.fialuttalej.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!