Jag är inte sur. Jag är inte sur. Jag är inte sur…

Det finns ett ganska återkommande sommarträningstips som säger att man ska träna på morgonen för att det är lätt hänt att det inte blir av annars. Det där tipset ska jag lyssna till jäkligt noga i fortsättningen.

Jag har haft en dag som varit fylld med ganska mycket jobb. Fram till strax efter lunch. Grabben har också jobbat hemifrån så vi har suttit på varsin sida av köksbordet och knappat på våra datorer. Vi har varit inställda på att träna båda två men att det skulle ske ”sen”. Grabben föreslog ”senare ikväll” och det var fine med mig. Så jag gick och tog en powernap som råkade bli lite längre än den var tänkt. Inte bara det. Helt plötsligt dök det upp en spontan kvällsplan också – som inte alls involverade träning. Och snabbt insåg jag att det inte skulle finnas någon tid för träning. Hallå? Vad fan hände?

Jag är inte sur på Grabben trots att det skulle vara ett lätt och enkelt alternativ. Det hade varit enkelt men inte särskilt rättvist att skylla träningsmisslyckandet på honom: det var han som ville skjuta fram träningen. Men jag hade full frihet att gå och träna precis när jag ville! Det var ingen som tvingade mig att stanna hemma. Så nu sitter jag här och påminner mig själv. Jag är inte sur. Jag är inte sur. Jag är inte sur. Jag hade alla möjligheter att gå och träna tidigare. Det är den insikten som gör mig sur – om något.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Vet precis vad du snackar om, lite den grejjen gjorde att det blev mindre rullskidor än vad som är ok förra veckan – när jag väl var påväg ut så öste regnet ned hela eftermiddagen och kvällen, hade jag gått ut med entusiasm direkt efter frukost eller t o m innan så hade det aldrig blivit så!

    Mikaela 2009-07-30 11:27:03 http://www.njutmaten.blogspot.com
    Svara
  • Tack. Folk säger visst det ibland 🙂 Det är något med kinderna eller nåt hehe

    Därför är det sannerligen bra att börja dagen med träning, vilket det sällan blir för mig 😉 Därför stämmer sällan den träningsplanering som jag lägger upp i början av veckan. Det dyker alltid upp spontangrejer som får gå före och stuvar om träningsschemat!

    Jenna 2009-07-28 09:06:15 http://jennas.blogg.se
    Svara
  • Ny dag imorgon!!

    Karin 2009-07-27 23:03:37 http://www.karintri.com
    Svara
  • Andrej:
    ja, fast då är det en bra väntan

    Mikael:
    japp, käkade LCHF i våras och ska börja med det snart igen. åt runt 6% kolhydrater och trivdes bra med det. tränade runt 10 timmar i veckan, både styrka och högintensiv kondition. mådde tipptopp trots extremlågt intag av kolhydrater.

    traningsgladje 2009-07-27 22:04:15 http://traningsgladje.se
    Svara
  • Kroppen börjar kännas allt bättre! Som sagt var det lite för högt tempo i början av de avslutande kilometrarna och det straffade sig 🙂

    Kör du med LCHF kost? Funkar det bra med träningen eller kompletterar du med kolhydrater?

    /Mikael

    mikael 2009-07-27 21:19:44 http://mayolinho.bloggproffs.se
    Svara
  • Ja. Men känslan av att gå och vänta på ett pass man tycker om, den är skön! Ibland kan jag se fram mot ett speciellt pass i över en vecka.

    Andrej 2009-07-27 21:19:15 http://www.rysken.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!