Lör 11 jul: Run Sara, run!

Kroppen tycker att den har fått sova för lite. Trots ett snitt på 8 timmar per natt den senaste veckan tog jag mig en siesta igår eftermiddag runt 16-tiden. Och sedan sov jag. Och sov och sov och sov. Och så vaknade jag klockan 09.00 imorse. Och med det missade jag gårdagens träning helt.

Jag kom iväg nu på morgonkvisten istället. Istället för att starta i Varbergsloppet klockan 14.30 blev det en snabbdistans klockan 09.20. 40 minuter där jag konstant pratade med mig själv samtidigt som Ipoden gick för fulla lurar. Jag upprepade ”Spring, spring, spring” under alla 40 minutrarna. Det kan tyckas lite tjatigt, men det blev det aldrig.

Jag snabbdistansade mig till gymmet och slank in för att köra lite benträning. Det blev 9 set i benpressen, knäböj i smithen och curls för baksida lår. Det kändes väldigt lite men när jag sprang hemåt hade jag en konstig känsla i benen. Den där känslan när man inte vet om benen ska bära eller brista.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • @Snorkkis: Tja, benstyrka och löpning tycker jag funkar bra ihop. Fast det beror ju lite på hur du menar? Jag vill ha in mycket benstyrka eftersom det är en sådan stor muskelgrupp – som kan bränna bra med fett och som dessutom är snygga muskler. Och så vill jag ha mycket benmuskler till skidåkningen. 🙂

    traningsgladje 2009-07-11 12:08:05 http://traningsgladje.se
    Svara
  • Ordentligt med sömn kan göra susen ibland! Snabbdistansen lät riktigt inspirerande! Tycker du att det funkar bra att kombinera ben-styrka och löpning? Tycker det brukar vara lite svårt att få in ben-styrkan, men det kanske skulle vara bra att få in lite mera sånt!

    Snorkkis 2009-07-11 12:05:51 http://snorkfrokens.blogspot.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!