Angela Monroe

Jag skriver rätt mycket om mig själv i den här bloggen. I detta inlägg får det vara nog med det. En av de bloggar jag följer är Angela Monroes. Ni vet, den där tjejen som också var den fysiskt starkaste tjejen i årets Robinson och som har blivit prisbelönad för att hon ställde upp i tävlingen som ett smart sätt att göra PR för sitt företag. Angela tränar en del, minst sagt. Sådant gillar jag. Därför frågade jag henne vad som driver henne till att träna, och vad som är träningsglädje för henne. Såhär svarade hon:

Det som driver mig till att träna är hur den får mig att må. Träningen är min stress release och om jag inte fick köra loss nästan varje dag, skulle jag bli tokig. Alla har vi olika sätt att koppla av på. Mitt är att svettas! En positiv bieffekt är ju dessutom att man blir snygg av det, vilket gör att man mår ännu bättre!

Träningsglädje är när man känner hur skönt det är att använda kroppen till det den alltid varit till för – att röra på sig! Endorfinkicken efter ett hårt pass gör mig lycklig hela dagen.

bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!