Tor 25: Aktiv vila

Jag hade planer på en lugn jogg idag, i Tylösands vackra strandskog. Men av det blev det inget. Underlaget passar inte riktigt för lågpulsjoggar. Att gå i djup sand är jobbigt bara det. Så det fick bli lite promenerande istället. Upp och nedför sandbankar. Längs med den del av Prins Bertils stig jag inte går – eller springer – särskilt ofta.

Vi var nere på stranden en sväng och jag badade faktiskt fötterna. Dock med skorna på, vilket inte riktigt var meningen. Men who cares om mina skor blev blöta och sandiga? Jag var smart nog och tog på mig mina gamla skor. Gamla som i 1 år och 3 månader gamla. Ja, allting är ju relativt här i världen. Jag har hunnit slita ut ett par till skor efter det ”gamla” paret. Och numer varierar jag mellan 3 olika typer av skor ägnade åt 3 olika typer av löppass. Om man har problem med att variera sin träning är det bara att tänka att man ska använda alla paren minst en gång i veckan. Nu har jag visserligen inte det problemet, men ändå.

Eftersom jag vilat så aktivt kommer jag att vara superpigg imorgon. Ni vet vad det betyder va?

Snabbt underlag?

En vacker mjukt solskyddad bit av Prins Bertilstigen

Jag badar fötterna!

Jag hade finfint sällskap såklart!

Sedan lekte jag modebloggare. Ni känner väl igen posen?

(Skor: Adidas. Top: Adidas. Tights: Röhnisch. Sport-bh: Casall. Vizor, eller vad fasen det heter på svenska: Puma. Träningstrosor: Craft. Strumport: Nike. Nagellack: chockrosa från Depend. Smink: inget. Det var nog allt…)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!