Stockholmsgruppen Cosmetics – hitta tuberna och vinn!

Om ni ser att det ploppar upp en massa tuber på min blogg – klicka på dem så kan ni vinna grejer från Caroline Winbergs hudvårdskollektion ”Stockholmsgruppens Cosmetics”! För att ha möjlighet att tävla (och vinna!) så måste ni registrera er här först. Sedan är det bara att klicka på.

Tävlingen går ut på att hitta så många tuber som möjligt och pågår under fyra veckor. Varje vecka utses en vinnare. För störst chans att vinna så kan det vara smart att klicka runt på andra Spotlifebloggar också. Här kommer mina tips:

VR-Terese har lämnat VR (VeckoRevyn) och har numer sin blogg Spotlifebloggen. Och Glitzy är en tjej som lyckas rätt så bra med magrutorna, och att provocera i allmänhet. Om Blondinbellan får man tycka vad man vill – men jag tycker att hon är en förebild för många yngre just när det gäller träning. Hon tränar inte för att bli smal. Hon tränar för att vara hälsosam. Hennes pojkvän Nils tränar som en typisk kille: i styrketräningshörnan. My shoebox tränar inte särskilt ofta, men jag klickar dit ändå – mest för att kolla in skorna! (Fler Spotlifebloggar hittar du här)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!