Träningsplanering

Sitter här och jobbar samtidigt som jetlagen kickar in. Jag som sa, förvisso lite skämtsamt, till mina kollegor att jetlag inte är något som jag som är så ung drabbas av. Tji fick jag. För att ta en paus och kvickna till har jag gjort det jag gillar mest: en träningsplanering. Men eftersom det kan bli lite si och så med planerandet på sommaren så testar jag en ny form av träningsplanering. Jag har skrivit ner de antal pass som jag vill träna: 10. Sedan har jag fyllt i passnumren med vilka pass jag känner att jag vill, eller borde, träna.

När det är dags för träning under veckan kan jag sedan titta i min planering och välja det pass jag känner för just då. Som att plocka sina favoriter ur en godispåse ungefär. Eftersom det är meningen att det ska vara sommar just nu har jag lagt till en ”sommarspecial” som jag kan byta ut valfritt pass mot. Min planering inkluderar inte kvantitetsmorgonpass (typ morgonjogging).

Trots att jag är en planeringstönt är det inte alltid säkert att verkligheten blir som planeringen. Men det gör inget – planerandet har ett syfte i sig själv även om det inte följs till punkt och pricka. I nästa jetlagpaus ska jag plocka de roligaste styrketräningsövningarna PT-Fredrik och jag körde i vår och göra en styrketräningsplanering. Wihoo!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!