Måndag i Miami (vilodag 10 av 17)

Grabben och jag lämnade imorse ett 11-gradigt Toronto och begav oss till soliga och varma Miami. Resan till Miami betyder att jag nu kommer starta igång benen igen – med en massa promenerande. Strandjoggingen får Grabben ta hand om, jag ska hålla mig till mer lågintensivt motionerande. Jag vilar fortfarande.

Det var 27 grader varmt, soligt och väldigt fuktigt när vi landade strax efter lunch. Hotellet var en mycket positiv överraskning och för en gångs skull matchar faktiskt verkligheten fotona på deras hemsida. Det kan till och med vara så att verkligheten är något bättre. Vi har valt att inte bo mitt i smeten (mellan gata 5-15) utan bor på behagliga 30:e gatan i (south) Miami Beach. Till skillnad från vad andra människor tycker och tror, så har jag och Grabben varsitt par fötter som lätt promenerar de 20 minuter det tar att hamna mitt i Miamis partyliv. Spahotellet är en liten oas som påminner om Thailand med sin asiatiska touch och otroliga lummighet. Att promenera ut på Ocean Drive är som att befinna sig i en annan verklighet. Vi är mycket nöjda med att ha det bästa av båda världar.

Sara is here!

Naturligtvis har vi testat hotellets strawberry daquiri. Den var dyr – men god.

Mycket nöjd med hotellet!

Facklor lyste upp den lummiga vägen till poolområdet när det blev mörkt…

…och här posar Grabben vid poolen!

Vi trodde vi skulle komma undan med en billig middag på en all american deli – men det var lika dyrt som vilken annan restaurang som helst.

Grabben bjuder på sitt signaturhopp under tropiska regnmoln.

Vem ser mest skräckinjagande ut – jag eller krokodilen?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!