Tor 21 maj: Lugn jogg

Det är skönt med helg. Skönt med en lugn jogg på Galgberget i Halmstad. Inte lika skönt att det går uppför en hel kilometer dit. Inte särskilt skönt med en massa knott och småinsekter i munnen, ögonen och som fastnar i svetten. Men på det stora hela så är det väldigt skönt efteråt.

Jag hade en idé om att springa min indexrunda så snabbt jag kunde för att se om jag förbättrat mig vad gäller tid och tempo. Men jag ändrade mig. Några kilometer in på rundan fick jag en slags värk i axeln och hela halsen, skulderbladet och axeln var alldeles kall. Jag kände av den konstiga typ av axelvärk jag ofta får när jag springer på sommaren. Helst skulle jag vilja springa i t-shirt med fleecekrage, men det går ju inte. Fast sommaren 2005 sprang jag nog med fleecetröja på mig trots att det var 25 grader varmt. På det stora hela har mitt axelont blivit bättre. Det senaste året har jag inte haft nackspärr en enda gång. Det gör sig bara påmint ibland. Som idag.

Nöjd med helg!

Skönt med stretchhjälp

Nu ska jag och Grabben snart på dejt. Samtidigt som jag torkar håret håller jag på och packar inför imorgon och kollar veckans sista avsnitt av Halv åtta hos mig.

Jag organiserar min packning. Jag får inte glömma det som ligger i tvättmaskinen. Får inte, får inte, får inte!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!